ZADNJI AVGUSTOVSKI VIKEND V ZNAMENJU ZASTOJEV: Kje se čaka najdlje?

Svet

Na zadnjo avgustovsko soboto se je promet na nekaterih cestah popoldne še zgostil. Na več mejnih prehodih s Hrvaško je treba za vstop v državo čakati več kot dve uri. Zastoj pred predorom Karavanke se je podaljšal na devet kilometrov. Gneča je še vedno tudi na ljubljanski zahodni in južni obvoznici proti Primorski.

Vozniki osebnih vozil za vstop v državo več kot dve uri čakajo na prehodih Dragonja, Jelšane, Sečovlje, Starod in Rakitovec, dve uri pa na prehodu Gruškovje. Za vstop iz države je čakalna doba do ene ure, kolikor vozniki trenutno čakajo na prehodih Dragonja in Sečovlje, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

BONUS VIDEO: Bo drugi tir rešil tudi težave z vodo na Obali?

Pred predorom Karavanke je proti Avstriji kolona vozil dolga devet kilometrov, na avstrijski strani proti Sloveniji pa sega tri kilometre daleč. Predor občasno zapirajo.

Na gorenjski avtocesti sta v smeri proti Avstriji zaprta uvoz Hrušica in izvoz Jesenice vzhod oz. sta odprta za lokalni promet ter za vožnjo proti Jesenicam in proti Kranjski Gori. Priporočajo izvoz Lesce. Zastoj je tudi na cestah Žirovnica-Slovenski Javornik ter Jesenice-Hrušica.

????????Promet na naših cestah je še vedno povečan. Zastoji pa predvsem na mejnih prehodih.❗️ Na ljubljanski obvoznici je...

Posted by Promet.si on Saturday, August 27, 2022

Zaradi zastojev in kontrole potnikov na avstrijski strani občasno zapirajo predor Ljubelj proti Avstriji.

Zastoj je še vedno tudi na ljubljanski zahodni in južni obvoznici v smeri proti primorski avtocesti, koloni vozil sta trenutno dolgi 2,4 in 6,7 kilometra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija