ZADKOVIĆ O FAKINU IN MIŠIČU NA PRVI DAN KAMPANJE: Javno ponižanje še do včeraj ključnih sodelavcev tega mandata

Piran

Kampanja se niti zares še ni začela, a že padajo maske cvetobera lokalne politike. Do včeraj tesni zavezniki in sodelavci, ki naj bi po njihovih besedah zgledno delovali in sodelovali v javnem interesu občank in občanov občine Piran, danes pa že žalitve na socialnih omrežjih. Piranski župan Đenio Zadković se je konkretno lotil piranskega občinskega svetnika in še do nedavnega podžupana Roberta Fakina ter direktorja Okolja Piran Gašparja Gašparja Mišiča. 

Zadković se je o svojih dovčerajšnjih podrejenih - Mišič je še vedno na čelu Okolja Piran, Fakin pa je do pred kratkim zasedal stolček piranskega podžupana - razpisal na svojem Facebook profilu konkretno in brez dlake na jeziku:

"Robert Fakin, ki se ima za velikega podjetnika, a so ga iz Agrarie dobesedno spodili. Rezultat nadzornega sveta Agrarie pove čisto vse. Človek ne razume osnovnih stvari kot je dejstvo, da občina ne deluje kot podjetje, zato se tudi ne zaveda, da je politika umetnost možnega. Tiste, ki to razumejo ima za župnike. In kot župnik sem ga vzel v službo. Imel sem možnost spoznati njegov način dela. Verjemite, ne bi mu zaupal hrčka v varstvo. Želim mu pa vso srečo, še posebej zato, ker marsičesa ne razume.

O Gašparju Gašparju Mišiču, ki ga je na nedavni seji občinskega sveta še javno pohvalil, pa to: 

"Gašpar je vsestranska zvezda, ki bo vse naredil samo, da se nekega dne "popne" na tron. Človek, ki ne loči med svojim podjetjem in podjetjem v lasti Občine Piran je sicer aktiven, a preveč. Zvečer ima eno idejo, že dela na njej, a zjutraj ima nove štiri. Problem je, ker bi rad vse udejanil, vendar čas in postopke rad pri tem odmisli. Zaletav je. Zelo. Zato je občina zanj zaspana. Rezultat vsega tega truda, pa je, da smo utrujeni medtem, ko on plava od Pirana do Kopra, ker mora višek energije "skurit". Ahahahsha, a vseeno mi je dober. Je priden in ima podjetniško žilico. Tudi estet je in dobrega srca, mnogokrat tudi mecen, kar pri njem zelo spoštujem. To, da je bogat, je plod njegovega dela. Ne smemo mu tega zavidati. Privoščim mu čisto vse, saj je v Piranu prišel brez vsega. Ustvaril si je čisto vse. Kako? To je njegova intimna stvar, vezana na njegovo vest."

Ob tem je Zadković še dodal, da Mišič izkorišča javno podjetje Okolje za svojo lastno promocijo.

Zadković je ves čas mandata v bistvu "Facebook zvezda"

MA, BRIŽNA NAŠA JISTRA Ahahahahahagahshsgaha, šele zdaj sem pogruntal, kako se bere tale časopis. Že par edicij tega "...

Objavil/a Đenio Zadković dne Četrtek, 20. oktober 2022

Taki in drugačni "izpadi" na socialnih omrežjih so stalnica pri Zadkoviću, ki sicer meni, da spretno opraviči jezikovne eskapade in napade kogarkoli, ki mu tisti trenutek ni pogodu. Z navedbami, kako je žrtev pravzaprav on in se zgolj brani pred hudobnimi napadi medijev. Ta agresivno-pasivna drža se običajno pokaže v komentarjih na socialnih omrežjih, v odgovorih ljudem, ki si drznejo podvomiti glede načina njegove komunikacije.

Tokrat si je za tarčo vzel tudi novi brezplačnik Naša Istra in ga uporabil kot "sprožilec", da bi lahko dodatno opravičil brutalen javni napad na ljudi, s katerimi je ne le sodeloval, ampak jim je bil tudi nadrejeni.

S takim načinom komunikacije in delovanja se je sicer zavihtel na županski stolček pred štirimi leti, vendar so sedaj štartne pozicije povsem drugačne - začela se je predvolilna kampanja. Pa vendarle je povsem na mestu vprašanje: res ne gre drugače, bolj gosposko, bolj duhovno? Pa še nekaj ne gre spregledati, da je v tej predvolilni tekmi, ko vladajo na parketu lokalne politike povsem drugačne razmere in igre, prvi vrgel žogico pravzaprav prav Mišič.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Gabrijel |  22 .10. 2022 ob  18: 57
74
ĐENIO ... napiši še kaj o tenisu in bandi, ki bi rada občini ukradla 5 milijonov. Je zanimivo, da vedno eni in isti nastopajo v teh zgodbah, ki jih furata vroči portoroški stric in njegova nečakinja s pomočjo različnih pajacev alias GGM in Fakin.