ZADKOVIĆ GOJI VELIKO ZAUPANJE DO VLADE: Celo tolikšno, da se bo samo zaradi tega danes cepil proti covidu-19 (VIDEO)

Piran

Piranski župan Đenio Zadković je včeraj javno priznal, da je zgolj zaradi zaupanja, ki ga goji do vlade, spremenil svoje prepričanje o cepljenju proti covidu-19.

Včeraj se je predsednik vlade Janez Janša na Brdu pri Kranju srečal z župani slovenskih občin. Beseda je med drugem tekla o javno-finančnih in razvojnih vprašanjih, sodeč iz videoposnetka pa tudi o cepljenju proti covidu-19. Svoje mnenje o tem je namreč izrazil prav piranski župan Đenio Zadković.

Kot je pojasnil Zadković, "do zdaj" ni bil zagovornik cepljenja. A svoja prepričanja je, "zaradi klime in duha med župani", spremenil.


Zadković zaradi zaupanja do vlade poteptal svoje prepričanje

"In bom res zgolj in samo iz tega razloga, ker podpiram to vlado in želim to tudi pokazati, jutri šel na cepljenje," je dejal.

"Oprostite mi, če ne bom promotor tega. Bom pa s tem pokazal, da res verjamem v vlado," je še dodal piranski župan. Kot pravi, tudi "statistike kažejo, tako gospodarske kot zdravstvene, da smo na dobri poti".

"Jutri grem res samo zaradi tega na cepljenje," je poudaril. Ob tem se je zahvalil vladi in ji dejal, "ne se pustiti".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  10 .07. 2021 ob  17: 36
še en ritoliznik, ki podpira fašistično vldo
Cazzimperio  |  09 .07. 2021 ob  06: 25
V tej državi se državljani cepijo zaradi vlade, boga, rdeče zvezde, komunizma, zato da gredo v tujino...............

Ne pa zaradi zdravja.
Obala1 |  08 .07. 2021 ob  19: 07
Moj dragi Genio, da nimas pojma o vodenju obične ti lahko povem tudi osebno brez nobenih tezav. Da sploh ne ves kaj je vizija In strategija razvoja ti ni treba govorit ker si to pogruntal tudi sam. Zalostno je će si zadovoljen z delom te vlade ( ker razen clanih stranke ali tisti ki imajo koristi od njih nihce jih ne mara, zaradi njihovih rezultatov ). No višak vsega je, da si zadovoljen z rezultati ki so jih naredili na podlagi bonov ( tukaj se vidi da je tvoje znanje o turizmu na nuli ). Pa se lani si zgubil samo od Metropola cca milion od takse ali prispevkov In Ddv-ja In kaj si ti ukrenil? Nic seveda ker ne ves kako. Ti si res luzer ( In to ti lahko tudi direktno povem na kavi :-) )
Šetaj.dalje |  08 .07. 2021 ob  16: 45
Dragi Đenio, lahko brez problema pridem ti to povedat v faco, ob priložnosti ko te srečam te ustavim in ti povem. Sramota cele občine. Župan, ki napiše dej ala dej se sam komentira. Dej ala dej lahko s prijatelji na pivu govoriš, ne pa kot župan, ki nagovarja občane, ki so mu dali glas. Zapomni si, tam kjer si, si zaradi nas gospod Đenio. Nivo komunikacije je primeren tvoji neozobraženosti. Celo tvoji tesni sodelavci se norčujejo iz tvojih nebuloz. Zbudi se dokler imaš še čas. Glede vašega zadnjega nastopa, mask, cepljenja itd.... To je najmanjši problem, jaz komentiram celotno vaše obnašanje in "vodenje" občine
Tomaž Čopi |  08 .07. 2021 ob  16: 31
Kaj smeha! Ti se hvališ s to fašistično vlado, ker zaradi sistema bonov (na račun davkoplačevalskega denarja) piranski občini polni blagajno. To pa je sposobnost župana in njegove ekipe in seveda vlade v tej zavrženi medicinski krizi.
In kaj bodo imeli občani od tega g. župan?
Đenio Zadkovič |  08 .07. 2021 ob  15: 58
-11
Kje ste maske ? Povejte mi v faco te stvari, da vas vidim. Hm, sami frajerji, strokovnjaki, vsevedi, skriti za masko. Ma, pejte domov, dej ala dej. Občina Piran je zaradi te vlade in njenih ukrepov dosegla zelo dobre rezultate in s tem vknjižila uspešno sezono 2020, kljub temu, da je trajala samo 4 mesece. Tudi letošnja bo taka. Daleč največ bonov je bilo unovčenih v piranski občini in bo tudi letos. Imamo najnižjo stopnjo okuženosti in smo zaradi tega zanimivi tako tujim kot domačim gostom. Torej ? Kot župan podpiram to vlado, saj smo občina, ki je vezana na turizem tako zelo, da čisto vse zavisi od uspešne sezone. Prihodki iz turizma so za nas življenjskega pomena. Ekonomske in zdravstvene informacije so odlične, stopnja zaposlenosti je zelo dobra, Evropa nam napoveduje 5% rast gospodarstva, ma kaj bi še radi ? Zrušiti Janšo ? Ahahahahahaha, ma dej no. Živim v svobodni državi in se ne bojim izraziti svojih misli ? Bi se moral ? Ajde palente pod maskami, da vas čujem.
Šetaj.dalje |  08 .07. 2021 ob  14: 28
10
Đenio della lampada, prosim utihni in potegni se nazaj, ker delaš sramoto vsem občanom.Resnično, usmeri se raje v kakšno izobraževanje, ker po tvojem vedenju in retoriki je več kot očitno da dlje od srednje šole ni šlo!!!!! Zato pa smo v taki situaciji , ker nas predstavljajo bedaki neizobraženi, ampak sej to ni vedno merilo, najhuje je, ko je bedak neizobražen in povrh vsega še pokvarjen. Upam, da ko odslužiš ta mandat , se odseliš , ker tukaj na obali nimaš več kaj početi, to ti povem iz srca ,ker te poznam že dolgo in lahko te je sram ,kaj si postal.Ni planeta, ki ti bo pomagal.
manemebasat |  08 .07. 2021 ob  13: 37
Shemzo, ne bodi mona!
td |  08 .07. 2021 ob  13: 35
Pametno, da se bo cepil, ampak zaradi napačnega razloga. S to izjavo je samo dokazal kakšen bedak je.
vseved |  08 .07. 2021 ob  13: 31
13
Njoko! Jaz ne verjamem tej vladi, ampak cepil sem se vseeno . Pa ne zaradi te fašistične falange.
Obala1 |  08 .07. 2021 ob  12: 43
Đenio, Đenio, ti si vse prej kot Genio ….napaka je bila izvolit eno taksno osebo izbrat za župana ( brez vizije, strategije, plana In pdb ) …kot si sam povedal to je stvar posameznika ne pa medijskih objav ker iskreno me boli da ne recem kaj će si se cepil ali ne…In potem se kritiziraš avtorja članka ko si ga sam narocil …
Đenio Zadkovič |  08 .07. 2021 ob  11: 38

Ahahahahaha, kako simpatičen članek in to od novinarskega portala, ki slovi po najbolj objektivnem poročanju v Sloveniji, ahahahahaha, neverjetno. Draško, ti si svetovni prvak. Kaj te je tako zmotilo v moji izjavi ? imaš raje še par 100 mrtvih, zapiranje lokalov in karantena ? Posledično pa kolaps sistema, sesutje ekonomije ? A daj no, saj Covida ni, pa to ? Nisem zagovarjal cepljenja in ne mislim nagovarjati ljudi, saj je bil podan tak predlog. Zame je odločitev za cepljenje odločitev vsakega posameznika. Ne mislim glumiti trmoglavca in ne mislim vztrajati kot necepljen, ker bi s tem samo ogrožal druge. Raje se podredim dobrobiti skupnosti. Ne želim , da bi zaradi Covida še kdo umrl. Nikomur ne želim svetovati naj se cepi, a če bo 4. val še bolj destruktiven kot tretji, ne jokajte in ne obtožujte nikogar za žrtve in ponovno krizo.

1