ZADETIH NA KOPRSKEM VEČ VOZNIKOV KOT PIJANIH: 47-letniku in sopotniku zasegli tablete, ki vsebujejo drogo

Kronika

Kot je mogoče v zadnjem času razbrati iz poročil koprske policijske uprave, za volan sede veliko več voznikov, ki so pod vplivom mamil, kot pa voznikov, ki so pod vplivom alkohola. Tudi v zadnjih 24 urah so se policist na območju PU Koper ukvarjali s takšnimi primeri. Sicer pa so v zadnjih 24 urah posredovali v 35 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 92 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo, eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še dve tatvini in trikrat posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru.

Včeraj dopoldne so koprski policisti odredili alkotest 47-letnemu vozniku. Test za alkohol je bil negativen, pozitiven pa je bil test na mamila. Strokovni pregled je odklonil. Tako 47-letniku kot sopotniku so zasegli nekaj tablet Flormidal, ki vsebujejo prepovedano drogo Midazolam.

Ob 15.20 so na Škofijah ustavili 27-letnega Italijana, ki ni imel vozniškega dovoljenja niti drugih dokumentov vozila. Hitri test na droge je bil pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je odklonil. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, čaka ga obdolžilni predlog.

V Spodnjih Škofijah so policisti ustavili 44-letnika, ki mu je alkotest pokazal 0,73 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

Včeraj dopoldne se je na mejni prehod Starod kot sopotnik v avtomobilu pripeljal 42-letni Albanec, ki je imel ponarejeno osebno izkaznico. Dokument so mu zasegli, čaka ga kazenska ovadba.

Okoli 18.00 je na Titovem trgu v Kopru zagorel kontejner. Požar so pogasili gasilci.

Na Rakitovcu so policisti obravnavali pet državljanov Sirije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija