ZAČELO SE JE, ZASTOJI NA RAZLIČNIH KONCIH OBALE: Zaradi nesreče zaprta glavna cesta Koper-Dragonja!

Koper

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je glavna cesta Koper-Dragonja pri Šalari zaradi nesreče zaprta. Nastajajo zastoji v obe smeri.

Zastoja sta na primorski avtocesti med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani, upočasnjen promet je na primorski avtocesti pred Vrhniko proti Ljubljani in na cesti Lucija-Strunjan-Izola.

Okvare vozil ovirajo promet na primorski hitri cesti v predoru Markovec proti Izoli, na dolenjski avtocesti med priključkoma Bič in Trebnje zahod proti Obrežju in na dolenjski avtocesti med predoroma Debeli hrib in Mali Vrh proti Novemu mestu.

Krajši zastoj je na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Dramljami, pred predorom Pletovarje, proti Ljubljani in na gorenjski avtocesti pred delovno zaporo med priključkoma Jesenice vzhod in Jesenice zahod proti Karavankam.

Regionalna cesta Sneberje-Nove Jarše bo na Šmartinski cesti med križiščem za Šmartno in Snebersko cesto zaradi rekonstrukcije zaprta od 13. junija do 31. avgusta. Obvoz bo po avtocesti med Novimi Jaršami in Sneberjem, tudi za vozila brez vinjete.

Cesta Ljubljana, Šentvid-Vodice bo v Tacnu na Cesti vstaje zaprta do nedelje. Obvoz je po gorenjski avtocesti tudi za vozila brez vinjete, vendar samo med priključkoma Brod in Šmartno v obe smeri.

Cesta Trate-Gornja Radgona bo zaprta med Žiberci in Črnci do nedelje do 8. ure.

Cesta Lipnica-Gobovce bo v Podnartu zaprta v soboto med 5. in 19. uro.

Regionalna cesta Kubed-Gračišče bo v ponedeljek zaprta med 7. do 19. ure. Obvoz bo potekal preko Galantiči-Sv. Anton- Bertoki-Srmin Rižana in obratno.

Kolesarski maraton Franja bo ta konec tedna. V osrednji Sloveniji in na Gorenjskem bodo zapore nekaterih cest v soboto in nedeljo.

Zaradi izgradnje javne kanalizacije bo od nedelje do 31. decembra 2023, za ves promet zaprta Ižanska cesta od križišča z Jurčkovo in Hladnikovo cesto do Lahove poti. Obvoz za osebna vozila in vozila do tri in pol tone bo po Lahovi poti in Mihovem štradonu, za vozila nad tri in pol tone pa po Peruzzijevi in Dolenjski cesti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  10 .06. 2023 ob  13: 41
Tudi danes so se redarji poskrili.
Martin Kacur |  09 .06. 2023 ob  14: 13
18
Ma kaj lahko pošljete redarje na cesto?
Em ti ta sekret turizem.

Kaj, ko bi naslednji petekhodili peš po prehodu pri STŠ?
Prognostik |  09 .06. 2023 ob  12: 50
Imate AC skozi KP, a gneča je tu kjer AC ni. Pamet županov KP, PI in IZ!