ZABOJNIK ZA PAPIR JE V AJDOVŠČINI POVZROČIL POŽAR: Plamena so zajela štiri osebna vozila in sosednje smetnjake (FOTO)

Kronika

Ponoči je na parkirišču v Ajdovščini zagorel zabojnik za smeti, požar pa se je nato razširil na štiri osebna vozila, ki so bila parkirana ob zabojnikih. Gasilci so požar pogasili, trije avtomobili so v celoti pogoreli, en avtomobil pa je delno poškodovan. Policija ni ugotovila elementov kaznivega dejanja.

Policijo so o požaru malo pred 3. uro obvestili iz regijskega centra za obveščanje. Na kraj so prišli gasilci Gasilsko reševalnega centra Ajdovščina in tamkajšnjega prostovoljnega gasilskega društva, ki so požar pogasili, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

V požaru so v celoti pogoreli trije osebni avtomobili, en osebni avtomobil pa je bil v požaru delno poškodovan na sprednjem levem delu. Prav tako so v celoti pogoreli štirje plastični zabojniki za smeti, eden pa delno.

Po do zdaj zbranih podatkih je bil žarišče požara smetnjak za odlaganje papirja, nato pa se je požar razširil še na sosednje smetnjake za odlaganje papirja ter embalaže. Pri ogledu so ugotovili, da požar niso povzročile vnetljive snovi. Prav tako policisti niso ugotovili morebitnih elementov kaznivega dejanja.

O dogodku je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe, ajdovski policisti pa bodo po zaključku preiskave s pisnim poročilom obvestili državno tožilstvo v Novi Gorici, so še zapisali na Policijski upravi Nova Gorica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija