ZA ZALJUBLJENE V ŽIVLJENJE: LifeClassovi dnevi ljubezni

Piran

Ste eni tistih, ki ljubezen praznujejo na Valentinovo ali vam je bolj pri srcu Gregorjevo, ko se ženijo ptički? Kakorkoli že, prav je, da ljubezni namenimo vsaj en dan v letu, se za potrpežljivost in ljubeznivost zahvalimo nam najljubši osebi ali pa izpovemo skrito ljubezen. Čeprav smo vsi malo okorni, ko je potrebno izliti svoja čustva, nam pri tem lahko pomagajo tri stvari: povabilo na razvajanje v dvoje, dobra hrana in romantična glasba. Za vse to in še več bodo v hotelih LifeClass Portorož poskrbeli med 11. in 14. februarjem.

V njihovem Istrian bistro & Tapas baru boste lahko med 11. in 14. februarjem okušali slasten, 4-hodni Valentinov degustacijski meni, ki bo poskrbel za razvajanje vaših brbončic, tudi najzahtevnejših. Za dobro glasbo bodo poskrbeli lokalni glasbeniki Duo Selection, Polona in Evgen ter Manca Kozlovič.

Vsi ljubitelji sladkega boste na svoj račun prišli s sladkim slow-food menijem v eksluzivni restavraciji Salina ter Valentinovim trisom v Café Centralu, kjer bodo prav tako odzvanjali romantični ritmi in svetovno znane ljubezenske popevke. Da se sladkanje ne bo končalo v kavarni, boste lahko za domov naročili ročno dekorirano torto v obliki srca.

Bi se vam prileglo malce razvajanja? V Termah Portorož lahko izbirate med različnimi wellness programi za pare, ki poleg masaže vključujejo tudi namakanje v jacuzziju, kozarec penine in sadje. Na Valentinovo pa pripravljajo tudi posebno ugodnost v Sauna Parku. Njihov savna ritual Čokoladna fantazija bo ta dan na voljo brezplačno.

Privoščite sebi in svoji najdražji osebi, partnerju, prijateljici ali samemu sebi malce razvajanja. Saj veste – več ljubezni kot podarimo, več je dobimo nazaj.

Rezervacije mizistrianbistro@lifeclass.net / Naročilo tortslascicarna@lifeclass.net / Wellness razvajanjewellness@lifeclass.net