Za začetek kampanje napadel obalna novinarja

Piranski kandidat za župana Sebastjan Jeretič je na spletu predstavil svoj program oziroma razloge, zakaj se je odločil, da bo kandidiral na letošnjih lokalnih volitvah. Pri tem se je obregnil ob obalna novinarja, Edija Mavsarja in Suzano Kos. Suzana Kos je po njegovo šalabajzer, Edi Mavsar pa provincialec. Dobili smo odzive obeh. 

Zgoraj: Sebastjan Jeretič, spodaj: Edi Mavsar in Suzana Kos

Gre za Edija Mavsarja, novinarja RTV Koper, in Suzane Kos, nekdanje novinarke Žurnala. Ta naj bi zlorabila njegovo zaupanje v času, ko se je razhajal s piranskim županom Petrom Bossmanom, kmalu po volitvah leta 2010.

Kdo je tu zares "šalabajzer"? 

“Če na spletu poiščete prvi prispevek na to temo, ki ga je pripravil provincialni novinar RTV Slovenija, Edi Mavsar, bodite pozorni na to, kako ga je zastavil. Najprej je objavil mojo staro izjavo iz časa kampanje, kjer hvalim zmago Bossmana, nato pa dejal, da 'danes noče dajati izjav, neuradno pa je slišati, da je Bossman zanj šalabajzer'. No, šalabajzer je novinar, ki ne razume, kaj pomeni 'ne dajem izjav' in kaj je off the record pogovor," je v videu dejal Jeretič.

Mavsar in Kosova: Želimo mu srečo

Na očitke, da je provincialen in šalabajzer, pa je Mavsar za Regional povedal: "V to, kar oseba, ki jo omenjate, javnosti prodaja v svoji volilni kampanji, se res ne nameravam spuščati." Podobno se je blatenje odzvala tudi Suzana Kos, tudi ta naj bi nekoliko priredila članek, pravi Jeretič. “Naslednji dan je novinarka Suzana Kos v Žurnalu napisala povsem izmišljeno izjavo, v kateri naj bi Bossmana označil za papka. Tisti dan mi je poslala sms, v katerem je napisala: 'Saj nisi jezen, ne? Najprej sem napisala članek brez tvoje izjave, kot sva bila dogovorjena, potem pa sem videla Edijev prispevek in se mi je moj članek zdel prazen, pa sem to dodala noter'," je še povedal v videu.

Za odziv smo prosili tudi Kosovo, a nam je ta dejala, le, da "gospodu Jeretiču želi obilo zdravja, sreče in uspehov v poklicnem in zasebnem življenju."

Deli novico:

NINI |  15 .09. 2014 ob  14: 50
Kje je lista 100% ?
Postene |  14 .09. 2014 ob  22: 31
Podrepnika Jeretica je Lopovic v Piran poslal zato da mu bo zrihtal gradbeno dovoljenje za njegove nepremicnine v Portorozu ,
narava |  12 .09. 2014 ob  16: 03
Ko se spin "doktorji" lotijo zdadeve, merijo nizko, zelo nizko...
čuk |  12 .09. 2014 ob  15: 27
JERETIČ - KOLENC - POPO PRAVI TRIO ZA BETONAŽE
Riki |  12 .09. 2014 ob  10: 32
Ko sem videl zadnjič skupaj Popota, Mirota Brkovića(svoj čas kandidiral za župana Pirana mislim za LDS), GGM, pa še en je bil zraven ki ga nisem poznal mi je bilo vse jasno. Zdaj je v tej ekipi đe 100%Seba, v glavnem taka popotnica je zelo zelo slaba.
Mario |  11 .09. 2014 ob  16: 19
Naj kar gre v Piran, hvala bogu!
Sploh pa naj bo župan, pa naj se z njim obnašajo kot se z ostalimi.... hihihihi
Zakaj  |  10 .09. 2014 ob  21: 29
-1
so tri občine na obali, malo zgodovine in pogodbe, memurandumi,sporazumi...Ni tako enostavno...zakaj so bile tudi v prejšni državi tri ? Zakaj je bila izolska občina med najmanjšimi v jugoslaviji? Malo preberite zakaj.
ooo |  10 .09. 2014 ob  19: 58
noben od teh kandidatov ni sposoben bit pravi pošten župan vsi skorumprirani moj glas bo neveljaven....
delfin |  10 .09. 2014 ob  09: 44
-2
Sebastjana za župana, da se malo ta negativizem ustavi...vsi vi, ki pa ste pametni in samo kritizirate in pljuvate...zakaj vi ne kandidirate, sposobnjakoviči...pa pokažete nam majhnim ljudem in ostali mafiji kako se dela...e Slovenija od kod lepote tvoje
Kr en = Mojmir K. |  09 .09. 2014 ob  13: 21
ki je vedno pameten.....da je....
kika |  09 .09. 2014 ob  11: 36
Me prav zanima kako se počuti Jeretič, ko bere te komentarje tu spodaj?
Če mene vporašate, bi me bilo tako sram kandidirati naprej, da bi takoj odstopila.

Aja, sem pozabila kaj je bistveno pri nas. ne modrost in ne poštenje....
PJN |  09 .09. 2014 ob  10: 54
Ej Seba, ko pa sem videl vse luzerje iz Piran je naš pri tebi te pa 100% ne bom volil. Enkrat so že popušili volitve zdaj pa se slinijo pri tebi.
1