ZA NEZNANCEM SO OSTALI ČEVLJI IN OČALA: Policisti prečesali okolico

Kronika

Kranjski policisti in gasilci so v torek pregledali območje Pungerta v Kranju, kjer so na razgledni točki nad kanjonom reke Kokre v ponedeljek zvečer našli zapuščene čevlje in očala. Preiskali so tudi okolico in reko. Vendar niso našli nikogar in tudi niso ugotovili nobene sumljive okoliščine, zato so z aktivnostmi na terenu prenehali.

Policisti so prosili za pomoč pri zbiranju informacij tudi občane, če bi kdo morebiti prepoznal najdene predmete oziroma bi jim lahko kako drugače pomagal pri ugotavljanju, komu predmeti pripadajo, in ali kdo dejansko potrebuje pomoč.

Podatki zaenkrat kažejo, da je stvari na razgledni točki na Pungertu nekdo pustil in potem odšel, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Zaradi morebitnega suma ogroženega življenja so policisti skupaj z gasilci in potapljači s pregledovanjem terena in sotočja do zapornic na Savi začeli že v ponedeljek zvečer, ko jih je občan obvestil o najdenih športnih čevljih in očalih z dioptrijo na razgledni ploščadi na Pungertu v Kranju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija