ZA NAČELNIKA UE KOPER SEDEM PRIJAV: To je že peti razpis v manj kot letu dni

Koper

Na nov razpis za položaj načelnika Upravne enote (UE) Koper se je prijavilo sedem kandidatov, postopek pa je trenutno v fazi preverjanja pravočasnosti in popolnosti njihovih vlog, so pojasnili na ministrstvu za javno upravo. Kot so spomnile Primorske novice, gre za že peti razpis v manj kot letu dni.

UE Koper se je preselila iz prostorov na Trgu Brolo v nov upravni center na Bonifiki.

Na ministrstvu so z informacijami skopi, medtem ko je omenjeni časnik prišel tudi do imen nekaterih kandidatov. Za mesto naslednika Bruna Potokarja, ki je v začetku meseca prenehal opravljati naloge vršilca dolžnosti načelnika, se tako med drugimi potegujeta sedanji v. d. načelnika upravne enote Dejan Dodič, ki je pred tem vodil oddelek za okolje in prostor, in nekdanja predstojnica urada za gospodarske javne službe in promet na koprski občini Nataša Likar, so poročale Primorske novice.

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Potokarjevo vodenje koprske upravne enote je zaznamoval tudi lanski inšpekcijski nadzor nad delom upravne enote, ki je pokazal vrsto nepravilnosti, zaradi katerih je prihajalo do večjih zaostankov v reševanju zadev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  10 .07. 2020 ob  13: 30
naj se zopet prijavi Kozlovičeva, bo manj škode kot, če je podrepniška ministrica