ZA BOLJŠO PRIHODNOST SLOVENSKE ISTRE: Z avtobusom Svobode od Kopra, do Izole in Portoroža ter vse do Marezig

Koper

Kandidatki in kandidata Slovenske Istre stranke Gibanja Svoboda ter njihovi podporniki so z avtobusom Svobode včeraj obiskali slovenska obmorska mesta in koprsko podeželje. 

Kandidat v Piranu dr. Danijel Bešič Loredan, Robert Janev, ki kandidira v Izoli, kandidatka v okraju Koper I (mesto) Tamara Kozlovič in Mateja Čalušič, kandidatka v okraju Koper 2 (podeželje), so soboto preživeli med ljudmi. Z avtobusom Svobode in nekaterimi podporniki so že v jutranjih urah obiskali Izolo, nato so se odpeljali v Koper, kjer so se med drugimi srečali tudi z županom Mestne občine Koper Alešem Bržanom, ter v Portorož in na koncu še v Marezige. 

Dan so izkoristili za klepet z ljudmi in predstavitev vizije stranke, ki v ospredje postavlja svobodo, odprto družbo, zaupanje v sočloveka, skupnost in državo ter njene institucije. V pogovoru z ljudmi so izpostavili, da v kolikor bodo izvoljeni, se bodo zavzemali za boljšo prihodnost vseh državljank in državljanov, predvsem pa prebivalcev Slovenske Istre, ki je bila zadnja leta s strani države pozabljena.

Da je v Sloveniji napočil čas za spremembe, so se strinjali številni, s katerimi so se včeraj srečali, enotni pa so si bili tudi v tem, da bo rezultat volitev zelo odvisen od volilne udeležbe.

Avtobus Svobode na čelu s predsednikom stranke dr. Robertom Golobom bo v Slovensko Istro znova prispel v torek, 12. aprila.