Z VISOKO HITROSTJO POLETEL V MORJE, DVE MLADI OSEBI UMRLI: Še dve sta v kritičnem stanju (VIDEO)

Kronika

V Zadru se je v ponedeljek okoli 23.30 zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila dva mlada domačina. Še dva sta v kritičnem stanju, poročajo hrvaški mediji.

V nesreči sta po besedah državnega okrožnega tožilca Emilija Kalabrića umrla mladoletna in mlajša polnoletna oseba – po neuradnih informacijah naj bi bila stara 17 in 20 let. Za življenja drugih dveh potnikov se zdravniki borijo v Splošno bolnici Zadar.

Vzrok nesreče še ugotavljajo. Po do sedaj znanih informacijah je do nesreče prišlo, ko je voznika Audija A6 zaradi visoke hitrosti odneslo iz ovinka. Prevozil je parkirišče, zapeljal mimo privezov za ladje in zletel v morje.

Po besedah očividcev, lokalnih ribičev, je vozilo pripeljalo s tako visoko hitrostjo, da so se mu zadnji trenutek umaknili, piše Zadarski.hr. Po neuradnih podatkih je le ena oseba sama priplavala na površje, ostale tri udeležence nesreče so iskali potapljači. Kot poročajo hrvaški mediji, so vse štiri osebe mlajše od 21 let.

Teška prometna nesreća u Zadru. Neslužbeno doznajemo da su u vozilu bila četvorica mladića u dobi oko 20 godina, koji su sletjeli u more na Liburnskoj obali u Zadru. Oko 23.30 , kako su nam rekli svjedoci, jedan mladić je odmah isplivao, dok su ostalu trojicu izvukli vatrogasci i odvezli vozilom hitne pomoći. Njihovo trenutno stanje je nepoznato. Više: https://bit.ly/3aYUpSZ

Objavil/a HRT Vijesti dne Ponedeljek, 04. maj 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija