Z UKRADENO BIKOVKO POBEGNIL IZ TRGOVINE: Prodajalka ga je uspela ujeti (FOTO)

Slovenija

Na Facebooku v skupini Pasjeljubci se je znašla zanimiva zgodba o nevsakdanji tatvini iz trgovine Mr. Pet. Na delu je bil tat na štirih nogah, ki je pritekel iz trgovine z bikovko v gobčku, prodajalka pa za njim, ki mu je bikovko vzela. Pod objavo so se znašli različni komentarji, od tega, da je zgodba povsem simpatična, pa tudi do malce bolj "obsojajočih" predvsem v smislu, kaj pes sam počne zunaj oziroma v trgovini.

Oglasili so se v trgovini Mr. Pet, kjer pravijo, da vsako pritožbo vzamejo zelo resno. Zato so raziskali, kaj se je pravzaprav zgodilo v njihovi poslovalnici v Škofji Loki.

Gre za kužka Benija, ki ima ljubečo lastnico in je redni obiskovalec njihove trgovine. Občasno jih obišče kar sam, se sprehodi po trgovini in takrat mu je dovoljeno vzeti, kar si pač izbere. "Denarnice zaenkrat še ne nosi s seboj, zato počaka svojo lastnico, ki poskrbi za plačilo. Tokrat se je odločil še za sprehod na parkirišče, naša prodajalka pa ga je z omenjenim posladkom le privabila nazaj v trgovino, da raje počaka lastnico pri nas. Kot vedno je na koncu Benji dobil svojo bikovko," so še zapisali v trgovini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija