Z NOGAVICO NA GLAVI SLOVENKAM SPOROČILA, DA SO KMETICE: Denise Dame spet poskrbela za kontroverzne izjave (VIDEO)

Trendi

Po tem, ko se je prek svojega Youtube kanala označila igralko Injo Zalta za beračico, nato pa je sledila vroča izpoved o domnevnem seksu na WC-ju s Tomijem Megličem iz Siddharte, je kontroverzna slovenska vlogerka Denise Dame poskrbela za nov svojevrsten šok. V svojem najnovejšem posnetku z najlonsko nogavico na glavi sporoča Slovenkam, da so kmetice.

Kot je dejala v videu, je zgrožena nad sporočili, ki jih prejema od deklet, ki jo sprašujejo, ali je možno uspeti kot svetovno znan model brez lepotnih posegov. "Nekatere tega res ne dojamejo. Mene glava boli, ko hodim čez vaša sporočila, vi kmetice," je dejala.

"Pa kje vi živite, zarukane kmetice? 'No name', kmetice iz sela, ki ste nič od nič, nimate denarja, nimate nič. Mislite, da boste s svojim pohabljenim videzom kam prišle. O moj bog, pa kje ste, Slovenija? Vi še res mislite, da naravna lepota dan danes kaj velja?!" je bila zgrožena. "Tu v Londonu ima še vsaka prodajalka lip fillerje, vi pa še kar nek naravni videz, pa neke vaje za podbradek. Oh, lepo vas prosim, bajse, dajte si že enkrat liposukcijo narediti," je dodala.

Kot je dejala, je bila pravkar na kemičnem pilingu, zato ima čez obraz poveznjeno najlonsko nogavico. Celoten posnetek si lahko ogledate v spodnjem videu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  28 .04. 2020 ob  11: 13
Če bi tvoj tata dam gumico gor takrat, bi naredil zemlji veliko uslugo.
Tiramola  |  28 .04. 2020 ob  11: 10
Grda si kot satan.
Ištrijan |  26 .04. 2020 ob  11: 19
22
Zakaj se vedno dajate mesto v javnosti tem subjektom s pohabljenimi mozgani?!
vseved |  25 .04. 2020 ob  22: 57
18
Kdo pa je ta gnus?