Z AVTOM ŽELEL ZAPELJATI NA PLAŽO: Policisti so ugotovili, da vozi pijan

Kronika

Včeraj ob 19.30 uri so koprski policisti prejeli klic, da neznani voznik avtomobila Renault Clio, italijanskih registrskih tablic, želi z vozilom zapeljati na plažo na Belvederju. Osebe policisti niso izsledili. Ob 21. uri so prejeli ponoven klic iz Strunjana, da oseba z istim vozilom želi zapeljati na plažo. 

Policisti so voznika malo kasneje izsledili in ugotovili, da je 44-letni državjan Hrvaške vozil pod vplivom alkohola (0,85 mg/l). Ker se z rezultatom preizkusa ni strinjal, je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Ugotovljeno je bilo tudi, da je vozil v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje motornih vozil. Kršitelj je bil pridržan in bo danes priveden v nadaljni postopek k sodniku Okrajnega sodišča Koper.

V noči na ponedeljek je neznani storilec vlomil v štiri pisarne poslovne stavbe v Luciji. Ukradel je računalnik znamke Apple, tip Mac 27,5, žensko ročno uro znamke Michael Kors črne barve, prenosni računalnik znamke Lenovo, črne barve, tip ThinkPad P52, USB zvočnik znamke JBL, Flip4 in prenosni računalnik znamke HP, tip 250G6. S tem je podjetja oškodoval za skupno 5.300 evrov.

Ob 7.25 uri pa so policisti 40-letnemu vozniku iz Dekanov zasegli osebni avtomobil Mercedes Benz A170, ker ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija