Z 240 KM/H BEŽAL PRED POLICISTI PO PRIMORKI: Kaj je bilo v nahrbtniku, ki ga je odvrgel skozi okno?

Kronika

Pred tednom dni so policisti specializirane enote na nadzor državne meje na primorski avtocesti med Koprom in Ljubljano poskušali zaustaviti Audi A7, italijanskih registrskih oznak, so danes sporočili s koprske policijske uprave. A je voznik z veliko hitrostjo odpeljal mimo v smeri proti Ljubljani. Policista sta se odpeljala za njim. Vse se je dogajalo nekaj minut pred 18.00.

Fotografija je simbolična.

Približno 1,5 km pred izvozom za počivališče Studenec sta policista prehitela omenjenega voznika Audija in ga pričela zaustavljati z modrimi lučmi in s pomočjo dvižne table "stop police". Namesto da bi hitrost zmanjšal, je še pospešil, prehitel civilno službeno vozilo policije in divjal proti Ljubljani z 220 do 240 km/h.

200 metrov naprej od uvoza na avtocesto pri Postojni je voznik iz avtomobila odvrgel nahrbtnik črno-oranžne barve in po 500 metrih vožnje zmanjšal hitrost ter nakazal, da bo se bo ustavil. Zapeljal je na počivališče Ravbarkomanda.

Izkazalo se je, da je bil voznik 23-letni Italijan, z njim pa je bil v avtomobilu še 23-letni Ukrajinec, ki ima stalno bivališče v Italiji.

Policisti so našli odvrženi nahrbtnik, v katerem so bile štiri vakuumsko zaprte plastične vrečke, v katerih je bilo vsega skupaj 890 gramov konoplje.

Na kraj so prišli koprski kriminalisti, ki so mladeničema odvzeli prostost. Dva dni kasneje sta bila privedena h koprskemu preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju za oba osumljenca odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  10 .02. 2022 ob  09: 18
Eni so res neumni...kot, da patrulja na cesti ve kaj ti voziš v avtu hahahahaha...klasični amaterji, ko že samo vidijo policijski avto postanejo panični. Sami so se obsodiliin to za ušivo kilo trave...neanka kilo, saj jih je dobavitelj nategnil za 100ko hahahahaha
Marko |  09 .02. 2022 ob  23: 33
Bumbar posrani. Če bi se ustavil sploh nebi vedeli za tisti kg trave.
Bujenabrigu |  09 .02. 2022 ob  23: 25
Malo sta se zmotila, ce bi se vozila po Piranu s tako majhnimi grami jih nihce ne bi motil dokler ne bi vse zdilala in sla v restavracijo Marina na eno joto ali tripe...