WINE & MUSIC V RESTAVRACIJI KOGO: Odlična vina, glasba in kulinarika

Koper

Vinakoper in KOGO vas vabita na ekskluzivni večer, ki bo v soboto, 25. septembra, od 19. ure dalje. Wine & Music event bo postregel z odličnimi vini, glasbo in kulinariko v restavraciji KOGO!

Razvajali vas bodo s premiero prenovljene Capris Malvazije in spremljajoče vrhunske hrane, vse to ob ritmih kralja saksofona – DJ Luca Capizzi Sax, ki bo v živo vrtel glasbo 90-ih let ter znane house zvoke.

V soboto boste med prvimi lahko pokusili v vseh pogledih osveženo Capris Malvazijo, ki je luč sveta ugledala pretekli teden in kot prva prenovljena iz te družine vin Vinakoper napovedala, da nas v prihodnosti čakajo mnoga presenečenja.

KOGO. Vino, deli, gourmet.

Dobrodošli v wine baru in restavraciji, kjer se prepletata svetovna in istrska kulinarika ob bogati spremljavi hišnega vinarja Vina Koper. ???? ???? Kleva films

Objavil/a Restavracija Kogo dne Torek, 20. julij 2021

KOGO, ki se nahaja tik ob kleti Vinakoper, je več kot zgolj restavracija, tekom dneva je idealen za brunch s poslovnimi partnerji, popoldne za srečanje z znanci ob kozarcu vina, zvečer pa za zabavno druženje ob hrani s prijatelji.

Vabljeni na večerni event v družbi glasbe in vina!