VW TRANSPORTER, CARAVELLE IN MULTIVAN 6.1: V letu 2021 v novi akciji!

Koper

Podjetniki se vsakodnevno soočajo z velikimi izzivi. Ker pri svojem delu potrebujejo robustna in zanesljiva gospodarska vozila, so pri Porsche Koper skupaj z znamko Volkswagen za lažjo odločitev pripravili vrhunsko akcijsko ponudbo vozil VW Transporter 2021, ki so na voljo že od 22.232 EUR + DDV* naprej.

Izberite si svojega novega partnerja za delo tudi vi – izbirajte med novimi modeli VW Transporter, Caravelle ali Multivan najnovejše generacije 6.1 z vključeno bogato opremo. Vozila vas že čakajo v salonu Porsche Koper!

Volkswagen 6.1 akcija: Družina modelov 6.1 vas bo zagotovo navdušila z izpopolnjeno zunanjostjo, nadvse prostorno notranjostjo, udobno vožnjo, naprednimi asistenčnimi sistemi ter učinkovitejšimi motorji. Naj vas novi modeli navdušijo! Preverite popolnoma nove akcijske modele družine 6.1 (Transporter, Caravelle, Multivan) za leto 2021 s še več ugodnostmi!

Katere so bistvene prednosti družine VW 6.1?

  • robustna notranjost, drsna vrata,
  • prilagodljivi sedeži, veliko udobja,
  • Transporter, Caravelle, Multivan 2021 – preverite akcijsko ponudbo!

Potrebujete več informacij o novem modelu oz. želite pridobiti ponudbo ali opraviti testno vožnjo? Pišite njihovi sodelavki na martina.gartner@porsche.si ali jo pokličite na 031 616 918!

Preverite akcijske modele:

VW Transporter 6.1 2021 – najnovejša različica kultnega modela ŽE OD 22.232 € + DDV* naprej!

Naročite lahko:

• Transporter Furgon

• Transporter Krpan

• Transporter Kombi

VW Transporter serijsko vključuje bogato opremo, kot je denimo klimatska naprava Climatic, radio Composition Audio z Bluetooth in DAB+, asistenca za spust "Hill Descent Assist", po višini nastavljiv voznikov sedež z nasloni za roke in ledveno oporo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

VW Caravelle 6.1 2021 – za profesionalni prevoz oseb ŽE OD 32.552 EUR + DDV* naprej!

Naročite lahko:

• Caravelle Family

VW Caravelle serijsko vključuje bogato opremo, h kateri na primer prištevamo 3-sedežno klop v tretji sedežni vrsti, akustični parkirni sistem spredaj in zadaj, 3-consko avtomatsko klimatsko napravo Climatronic, DAB+, drsna vrata na desni strani, kamero za vzvratno vožnjo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

VW Multivan 6.1 2021 – nova definicija standarda ŽE OD 33.864 EUR + DDV* naprej!

Naročite lahko:

• Multivan Family

VW Multivan serijsko vključuje bogato opremo, h kateri med drugim spadajo tudi  vzdolžno pomična 3-sedežna klop v tretji vrsti z ležalno funkcijo, asistenca za bočni veter "Cross Wind Assist", brisalec zadnjega stekla z napravo za pranje, klimatska naprava z avtomatskim uravnavanjem temperature Climatic 2, dodatni grelnik za potniški prostor, DAB+ ter dodatna vtičnica spredaj.

Zlata medalja za najvarnejši kombi – test 2021!

Izredno pomembno je, da imate ob sebi vozilo, ki je vedno pripravljeno na delo in obenem tudi varno. VW T6.1 je poleg vseh odlik prejel tudi zlato medaljo za najvarnejši kombi med lahkimi gospodarskimi vozili (19 testiranih kombijev s strani Euro NCAP). Poleg odlične konstrukcije zagotavlja največ sistemov za pomoč voznikom.

VW 6.1 – razpoložljivi asistenčni sistemi

  • sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC),
  • asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu,
  • asistenca za bočni veter,
  • parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist,
  • senzorska zaščita bočne strani,
  • asistenca za odparkiranje,
  • avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist.

VW Caddy – na voljo tudi že Krpan in Maxi!

Z veseljem sporočajo, da lahko sedaj pri novem Caddyju izbirate tudi med dvema novima različicama Caddy Krpan in Caddy Maxi. Poleg tega so vam po novem na voljo tudi najnaprednejši bencinski motorji tega avtomobilskega razreda, ki jih odlikuje nizka poraba električne energije. Caddy Krpan je odlično pripravljen na vsakodnevne situacije. Zanesljiv, prilagodljiv in izjemno praktičen. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve euro paleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila.

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte jih, z veseljem so vam na voljo:

Salon Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper.

Roberto Eler