VW AKCIJA 2021: Naj vas Volkswagen zapelje na nove dogodivščine!

Koper

Izberite si čisto svojega novega Volkswagna! Naj vas brezskrbno zapelje vaše najljubše vozilo z bogato opremo ter inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki vas na cilj pripeljejo varno in sproščeno. Znamka Volkswagen se vam zahvaljuje za zaupanje, saj z vami že vrsto let zaseda vodilni položaj v Sloveniji. Sedaj izkoristite posebno ponudbo z izjemnimi prihranki (zagotovite si do 5.000 € POPUSTA + do 1.000 € POPUSTA za financiranje) ta trenutek pri Volkswagen Porsche Koper!

Preverite ponudbo:

ZA VAS PONOVNO ODPRTI

Spoštovane stranke! Z velikim navdušenjem vas pri Porsche Koper obveščajo, da so njihovi prodajni saloni že odprti in ste tako lepo vabljeni, da v živo spoznate najnovejše modele Volkswagen, saj vam bodo njihovi sodelavci z veseljem svetovali ob nakupu. V skrbi zdravje vseh prosijo, da spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja covida-19.

ZAGOTOVITE SI DO 5.000 € POPUSTA + do 1.000 € POPUSTA

Zagotovite si do 5.000 € popusta in do 1.000 € popusta za financiranje in zavarovanje. Višina bona je odvisna od modela! Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31. 3. 2021. Izberite svoj novi Volkswagen z bogato serijsko opremo ter inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki vas na cilj pripeljejo varno in sproščeno. V aktualni ponudbi so opremljeni s sistemom za nadzor prometa Front Assist, prostoročnim telefoniranjem Bluetooth in povezavo We Connect. Pri posameznih modelih pa boste našli še vrsto drugih asistenčnih in komfortnih sistemov, ki bodo poskrbeli za še več udobja med vožnjo.

Volkswagen ugodnosti v akciji do 31. 3. 2021:

– do 5.000 € popusta
– do 1.000 € popusta za financiranje in zavarovanje

Preverite ostale največje novosti:

Novi VW Tiguan 2021 – vaš že za samo 23.945 €!*
VW Golf 8 Variant – že za samo 19.993 €!*
Novi VW Caddy 2021 – že v salonih Porsche Koper

Želite več informacij o akcijski ponudbi? Pokličite na 031 616 918 ali pišite na martina.gartner@porsche.si. Z veseljem vam bodo pomagali! Vabljeni tudi v salone Porsche Koper, kjer si lahko najnovejše modele Volkswagen ogledate v živo in doživite prihodnost znamke Volkswagen.

Ste vedeli, da že spomladi 2021 pričakujemo novi ID.4?

Povsem novi električni športni terenec VW ID 4 bo že spomladi v Porschejevih salonih v Sloveniji. Najprej bosta na voljo Volkswagen ID.4 1st in 1st MAX. Baterija s predvideno kapaciteto 77 kWh bo predvidoma omogočala doseg do 520 kilometrov (WLTP). Eden izmed večjih adutov bo zagotovo tudi zmogljiv elektromotor z močjo 150 kilovatov oziroma 204 konjskih moči.

KONTAKTI - VOLKSWAGEN PORSCHE KOPER

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte jih, z veseljem so vam na voljo.

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
· Damjan Gulič, tel.: +386 5 61 16 534
· Jan Muženič, tel.: +386 5 61 16 532

AVTOSERVIS: Sedaj so ponovno odprte tudi vse servisne delavnice, ki nudijo celovito storitev za vzdrževanje vašega vozila. Lepo vabljeni v njihove poslovalnice Porsche Inter Auto na vrhunski servis vašega vozila! PRIJAVA NA SERVIS: pišite jim na martina.gartner@porsche.si ali jih pokličite na 031 616 918! Z veseljem vam bodo pomagali!

Pogoji akcije
Kombinirana poraba goriva 8,6−3,8 l/100km. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31. 03. 2021. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.500 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2021. Več na www.porscheleasing.si.