VSAKDO BI DELAL ZA TAKEGA ŠEFA: To je regres, ki ga je izplačal za božične praznike (VIDEO, FOTO)

Svet

Lastnik nepremičninskega podjetja iz Marylanda je popolnoma osupnil 198 zaposlenih, ki jim je za božične praznike ob koncu leta namenil 10 milijonov ameriških dolarjev regresa. Vsak zaposleni bo v povprečju prejel 50.000 dolarjev, kar je dobrih 45.000 evrov.

Edward St. John

Kot je na nedavni predbožični zabavi povedal lastnik in ustanovitelj podjetja Edward St. John, bo vsak zaposleni prejel znesek, ki je odvisen od njegovega lastništva. V povprečju bo vsak odnesel domov okoli 50.000 dolarjev, poroča New York Post. Vsak zaposleni je prejel rdečo ovojnico, v kateri je bil natančen znesek.

Po besedah St. Johna se je za tako visoko nagrado zaposlenim odločil, ker so dosegli pomemben mejnik v svojem poslovanju. Razvili so 20 milijonov kvadratnih metrov pisarniških, prodajnih in skladiščnih prostorov v osmih različnih državah. Dejal je tudi, da podjetje brez zaposlenih ne more obstajati, da so oni tisti, ki vlečejo ladjo naprej.

Kot je dejala Danielle Valenzia, ki je v podjetju zaposlena 19 let, so to velike spremembe. Marsikomu bo tako visok znesek, kot so povedali zaposleni, spremenil življenje.

Pa to ni bil edini regres, ki so ga letos prejeli zaposleni pri nepremičninskem gigantu. Prejeli so tudi letni regres.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  12 .12. 2019 ob  21: 05
kaj na to novico poreče gospa iz naše gospodarske zbornice