VSAJ 10 POLICISTOV, MARICA IN POLICIJSKI PES V CENTRU IZOLE: Izvedeli smo, kaj se je zgodilo (FOTO)

Kronika

Pozornost sprehajalcev v središču Izole je sinoči pritegnila večja skupina policistov. "Več kot 10 policistov, marice in policijski pes. Ve kdo, kaj se dogaja v Izoli v gostilni Istra?" se je glasilo vprašanje domačinke na družbenem omrežju Facebook. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam razkrili okoliščine na prvi pogled burnega dogajanja.

Policisti so v središču Izole intervenirali v petek ob 21.22. Obveščeni so namreč bili, da se na Skladiščni ulici 4 pretepa skupina ljudi. Zato so na kraj odhitele štiri policijske patrulje - ena s policijskim psom -. a na kraju niso zaznali posebnosti, je za naš portal povedal Jure Griljc s PU Koper.

Kot so ugotovili, se je nekaj oseb že pred prihodom policistov na kraj razbežalo. V bližini gostilne Istra so nato izsledili skupino moških. 15 mladostnikov, med katerimi ni bilo nobenega mladoletnega, so identificirali in povprašali, kaj se je zgodilo, a ti niso hoteli dati izjav. "Bili so mirni, nihče od njih ni kazal vidnih poškodb oziroma posledic pretepa," nam je pojasnil Griljc.

Policisti na kraju tako niso ugotovili kršitev javnega reda in miru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  12 .09. 2021 ob  20: 13
zato pa zelo hitro odkrijejo mirne protestnike
Imperio  |  12 .09. 2021 ob  18: 43
V Izoli se je izgubilo 10 policistov.
Policijski pes jih je našel.
Rešeni so
hribi |  11 .09. 2021 ob  18: 58
Nekako se mi dozdeva, da ti ki niso kazali sledi pretepa da so pretepali, tisti drugi, ki so se razbezali so bili tepeni.
Imperio  |  11 .09. 2021 ob  14: 08
18
Že mulci nategujejo milico.