VROČE VEČERNO DOGAJANJE V KOPRU: 40-letnik hotel pretepsti policiste

Kronika

Koprski policisti so sinoči ob 23.21 posredovali v stanovanju v Kopru. Razgrajal je pijan 40-letni moški, ki se je po prihodu policistov najprej umiril, v nadaljevanju postopka pa nadaljeval s kričanjem. Policiste je pozival k pretepu in se postavil v borbeni položaj, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. Policisti so zato zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Izdali so mu tudi plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 primerih in na številko 113 prejeli 164 klicev. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali 10-krat. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, s področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, dve poškodovanji tuje stvari, vlom in prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

V Ilirski Bistrici je neznani storilec vlomil v poslovni objekt, ga pregledal, vendar iz njega ni nič ukradel. Z dejanjem je povzročil za 1.000 evrov škode. V Kopru pa je neznanec na gradbišču objekta, ki je v fazi prenove, ukradel mavčne plošče, električne kable, bakrene odtočne žlebove in klimatsko napravo ter poškodoval napeljavo klimatskih naprav. Z dejanjem je lastnika oškodoval za 5.930 evrov, so še zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija