VROČA ZABAVA V OKOLICI ZAGREBA: Na skrivaj snemali par med seksom, posnetke poslali njenemu fantu

Kronika

Študenta sta si prislužila kazensko ovadbo, ker sta na zabavi snemala in delila videoposnetke spolnega odnosa. Za dogodek je izvedel tudi takratni fant dekleta z videoposnetkov, ki ga ni bilo na zabavi.

Fotografija je simbolična

Zabava je potekala v hiši na območju Zagreba. Kot piše v obtožnici, sta se dekle in mladenič v nekem trenutku odpravila v spalnico ter se na postelji začela dotikati in božati.

Del petčlanske moške ekipe se je povzpel na balkon in skozi aluminijaste žaluzije opazoval, kaj počne par. 18-letni študent je vročo sceno posnel z mobilnim telefonom, nato pa posnetke posredoval 19-letnemu kolegu, ki jih je dalje poslal še svojemu 20-letnemu prijatelju.

Za dogodek je izvedel takratni fant dekleta z videoposnetkov, ki ga ni bilo na zabavi. Na sodišču je povedal, da je za posnetke izvedel od 20-letnika, a jih ni poslal dalje nikomur drugemu in se tako izognil kazenskemu pregonu.

Med preiskavo sta policija in tožilstvo zaslišala 18 ljudi, pregledala mobilne telefone in sporne videoposnetke, nato pa ovadila mladeniča, ki je snemal, in 19-letnika, ki je posnetke posredoval naprej.

Zaradi nepooblaščenega snemanja in kršitve pravice do zasebnosti, je bila za vsakega od njiju predlagana kazen šestih mesecev pogojne kazni. Zoper kazenski nalog imata pravico do ugovora, poroča Danica.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija