VRHUNSKA PONUDBA: Začetek predprodaje največje novosti tega leta pri Porsche Koper! (FOTO)

Koper

Pri Porsche Koper z znamko Škoda v letošnjem letu predstavljajo veliko novosti. Ena izmed največjih je zagotovo popolnoma novi športni terenec Škoda Kodiaq, ki je že na voljo za naročila in bo kmalu zapeljal tudi v salone. Naj Kodiaq navduši tudi vas. Pri Porsche Koper si zagotovite vrhunsko ponudbo za nepozabna doživetja. 

Novi Kodiaq – samozavesten in eleganten SUV, bogato opremljen z najsodobnejšo tehnologijo

Znamka Škoda začenja novo poglavje svoje zgodbe o uspehu z novo generacijo enega izmed najbolj uspešnih in priljubljenih modelov. V prvi generaciji je Kodiaq že osvojil srca več kot osemsto tisoč kupcev po vsem svetu in pobral številne nagrade. Novi Kodiaq predstavlja atraktiven športno-eleganten dizajn, najnovejšo tehnologijo, še več prostora (do 7 sedežev) in še bolj udobno ter sedaj v celoti digitalno notranjost. Kupcem so na voljo tudi različni, še bolj varčni in zmogljivejši pogonski sklopi in inovativni varnostni sistemi.

Novi Kodiaq – začetek predprodaje v Sloveniji pri Porsche Koper!

Ponudba za Škoda Kodiaq Selection 1.5 TSI DSG 110 kW/150 KM
Že od 358,32 € mesec*: akcijska cena s Škoda financiranjem 1%

- PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO: Škoda Kodiaq 2024 akcija

- PONUDBA VOZIL: Škoda Kodiaq

VIDEO

Novi Škoda Kodiaq – največje novosti

- 13'' zaslon multimedijskega sistema

- novi matrični LED žarometi

- 10'' palčni virtualni kokpit

- novi asistenčni sistemi

- 910 litrov v prtljažniku

- novi paketi opreme

- priključni hibrid

Športen in hkrati dinamičen videz

Z jasnimi, elegantnimi linijami v kombinaciji z značilnimi elementi znamke Škoda, črnimi mat plastičnimi elementi in platišči premera do 20 palcev je Kodiaq robusten, hkrati pa dinamičen in eleganten avtomobil brezčasnega videza. Dizajn SUV-ja poudarja preoblikovan pokrov motorja s preoblikovanim Škodinim logotipom in značilno masko. Ena od ključnih značilnosti so opcijski matrični žarometi LED druge generacije, ki oddajajo svetlejšo in jasnejšo svetlobo. Zunanjost je še bolj dinamična in tehnološko napredna. Veliko je podobnosti z modelom Škoda Superb.

LED svetlobni podpis na vsakem koraku

Močno spremenjen je tudi zadnji del Kodiaqa, ki je sedaj še bolj športen in dinamičen. Zdaj so tu precej širše zadnje luči v LED tehnologiji, s še bolj poudarjeno obliko črke C, spodnji kraj pa se stika čez celotno širino prtljažnih vrat. Višji nivoji opreme imajo tudi dinamične smernike, namesto logotipa pa je zadaj napis Škoda.

Novi Škoda Kodiaq 2024 – najbolj napreden v svojem razredu

Paradni SUV znamke Škoda je sedaj še večji in prostornejši v primerjavi s svojim predhodnikom, odlikuje pa ga znani stil in sveža tehnologija. Ponudba pogonskih sklopov obsega možnosti bencinskega, dizelskega, blagega hibrida (mHEV) in priključnega hibrida (pHEV), pri čemer slednji ustvari 200 km in zagotavlja več kot 100 km električnega dosega brez emisij (WLTP). Podobno kot pri večini svojih osnovnih modelov je Škoda sprejela evolucijski pristop k oblikovanju modela druge generacije, ki se bo zdel poznan obstoječim lastnikom Kodiaqa. Medtem ko zunanjost ohranja nekatere značilne slogovne poteze in proporce, je nova generacija veliko bolj ostra in napredna, zahvaljujoč novim elementom oblikovalskega sloga.

Novi Kodiaq notranjost – popolno digitalno udobje

Notranjost novega Kodiaqa se ponaša s sodobnim in minimalističnim dizajnom. Armaturna plošča ima do 13-palčni zaslon na dotik za informacijsko-razvedrilni sistem, ki ga dopolnjujeta 10-palčni virtualni kokpit z digitalnimi merilniki. Prestavna ročica DSG avtomatskega menjalnika se je premaknila na volanski drog in sprostila več prostora v osrednjem delu notranjosti za shranjevanje. Med značilnimi lastnostmi Simply Clever je nov predal za shranjevanje za potnike zadaj, hlajen dvojni telefonski predal za polnjenje, ščitniki robov vrat, prilagodljiv element na prtljažniku, strgalo za led in dežnik, ki je vgrajen v voznikova vrata in je zdaj izdelan iz trajnostnih materialov. Kljub temu, da je bil že sedaj ogromen, so pri Škodi še povečali notranjo prostornost nove generacije. Natančneje, velikost prtljažnika je za 75 l večja kot prej, kar pomeni impresivnih 920 litrov v prtljažniku, ki pa se seveda še poveča v kolikor podrete zadnje sedeže.

Varnost močno izboljšana – Kodiaq

V svoji drugi generaciji Škoda Kodiaq vozniku ponuja vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku, ki povečujejo varnost in udobje. Turn Assist pomaga preprečiti trčenja na križiščih, parkiranje na daljavo pa je možno prek aplikacije. S funkcijo shranjenega parkirnega manevra si vozilo zapomni do pet parkirnih manevrov in jih nato izvede samodejno ali pa ga vodi aplikacija. Nadgradnja funkcije nadzora mrtvega kota - Side Assist razširi obseg zaznavanja vozil, kar poveča varnost, zlasti na avtocestah. Preoblikovan asistent za prometne zastoje zagotavlja jasnejši pogled na vozila v virtualnem kokpitu in je kombiniran s sistemom za prilagajanje voznega pasu in prilagodljivim tempomatom. Kar zadeva pasivno varnost, Kodiaq druge generacije ponuja do devet zračnih blazin, vključno z opcijskimi stranskimi zračnimi blazinami za potnike na zadnjih sedežih.

Digitalna povezljivost – novi Kodiaq je vedno povezan na splet

Novi SUV Škoda Kodiaq je vedno na spletu in ponuja vrsto mobilnih storitev in informacijsko-razvedrilnih aplikacij. V avtomobilu so številni moderni in napredni zasloni. Avto je opremljen s štirimi USB-C vhodi za hitro polnjenje mobilnih naprav. Ena nova funkcija je izboljšano brezžično polnjenje, ki omogoča induktivno polnjenje dveh pametnih telefonov hkrati. Multimedijski sistem v povsem novem Kodiaqu vključuje standardni 10-palčni zaslon na dotik, radio DAB+, upravljanje s kretnjami in glasovne ukaze. Dodatna oprema v sklopu navigacije doda 13-palčni zaslon. Osem standardnih zvočnikov skrbi za kakovost zvoka, s štirinajstimi zvočniki avdio sistema Canton v sklopu dodatne opreme.

Novi Škoda Kodiaq bo predvidoma v začetku poletja pri Porsche Koper. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo. Kodiaq v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. Izkoristite ugodno priložnost za nakup s Škoda financiranjem 1% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia. Ponudba velja le do razprodaje zalog.

Pred nekaj dnevi je pri Porsche Inter Auto že potekala ekskluzivna slovenska predpremiera dveh popolnoma novih modelov - Škoda Kodiaq in Škoda Superb, kjer so lahko stranke že dodobra spoznale vse prednosti obeh novih modelov. Tako sta bila najnovejša člana družine Škoda že razkrita pri Porsche Inter Auto.

Intervju z Jernejem Bizjakom, prodajnim svetovalcem Škoda pri Porsche Koper

Ali lahko razkrijete, katere največje novosti predstavlja novi Kodiaq?

Brez dvoma je Škoda Kodiaq v Sloveniji že vrsto let eden izmed najbolj zaželjenih modelov znamke Škoda. Novi Kodiaq je samozavesten, eleganten SUV, bogato opremljen in z najsodobnejšo tehnologijo. Izpostavil bi velik 13'' zaslon multimedijskega sistema z vrhunskimi digitalnimi merilniki, več prostora za potnike in prtljago ter tudi veliko bolj udobno vožnjo, nove matrične LED žaromete in izboljšane pogonske sklope, tudi priključni hibrid z večjim dosegom. Tukaj so seveda tudi povsem novi paketi opreme, barve, platišča in oblazinjenja.

Kateri motorji so na voljo pri novem Kodiaqu?

Ponudba pogonskih sklopov obsega možnosti bencinskega 1.5 TSI, dizelskega 2.0 TDI, blagega hibrida in priključnega hibrida (PHEV), pri čemer slednji ustvari 200 km in zagotavlja več kot 100 km električnega dosega brez emisij (WLTP). Nekateri izmed motorjev bodo na voljo kasneje.

Kateri paketi opreme so na voljo pri novem modelu?

Na voljo so čisto novi paketi opreme. Že v osnovi je zelo bogato opremljen vstopni paket Essence, naslednji paket je Selection, trenutno najbolj opremljen pa Laurin&Klement.  

Za koga je novi Kodiaq najbolj primeren?

Novi Škoda Kodiaq je kot nalašč za vse bolj aktivne družine, ki potrebujejo veliko prostora za vse dogodivščine, saj Kodiaq poleg udobne notranjosti zagotavlja tudi ogromen prtljažni prostor in številne praktične rešitve, saj nudi celo do 7 sedežev.

Ali lahko kupci ob nakupu izberejo tudi akcijsko financiranje?

Kupci lahko ob nakupu izkoristijo ugodno akcijsko financiranje Škoda financiranje 1%, v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia.

Škoda Kodiaq 2024 - pregled motorjev, tehnični podatki, moč

Motor - različica

Moč (kW/KM)

Pogon

Menjalnik

1.5 TSI priključni hibrid

150/200

4x2

6‑stopenjski avtomatski DSG

1.5 eTSI

110/150

4x2

7‑stopenjski avtomatski DSG

2.0 TSI

150/200

4x4

7‑stopenjski avtomatski DSG

2.0 TDI

110/150

4x2

7‑stopenjski avtomatski DSG

2.0 TDI

142/193

4x4

7‑stopenjski avtomatski DSG

Nekateri izmed motorjev bodo na voljo kasneje.

Preverite ponudbo znamke Škoda

- Škoda akcija 2024 – preverite posebno priložnost

Vas zanimajo Škoda vozila? Strokovnjaki pri Porsche Koper so vam z veseljem na voljo.

- Kontaktni center - 041 392 204

Škoda Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509

- Erik Rauter, tel.: 05 61 16 532

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-3,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Pri financiranju 1% lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.