VREMENSKI ALARM ZA ISTRO: Možna je toča, nalivi in porast vodotokov!

Istra

Po podatkih urada za meteorologijo in hidrologijo Agencije RS za okolje sta v zaledju slovenske Istre, ob meji s Hrvaško, nastali dve močnejši nevihtni celici. Možna je toča in krajevni nalivi, ob tem pa lahko narastejo tudi hudourniški vodotoki, opozarjajo pri Upravi RS za zaščito in reševanje.

Vremenska napoved sicer za danes napoveduje spremenljivo do pretežno oblačno vreme. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V petek zjutraj bo na zahodu države delno jasno, drugod pa pretežno oblačno, možne bodo krajevne padavine. Čez dan bo spremenljivo oblačno, sredi dneva in popoldne pa bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16 stopinj Celzija, najvišje dnevne od 21 do 24, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

Deli novico:

Zemunac |  25 .05. 2018 ob  14: 10
Protizgradna obramba niti ne obstaja, samo piskarala in papeži.
Toča |  24 .05. 2018 ob  17: 48
Da b9i strela udarla ta ARSO,znajo samo pist o vremenu,ki je mimo o napovedi nimajo blage veze,splohniso uporabni kot tudi ta država,ki ni sposobna preprečiti točo z raketami kot smo imeli v prejšnji državi prekleti ladri.