VRAŽJA TAŠČA: Zaradi nestrinjanja z vzgojo vnukov zalezovala zeta

Trst

Zalezovalci so najpogosteje ljubosumni ljubimci, zavrženi bivši partnerji ali nasilni mladoletniki, žrtve pa so večinoma ženske. V Trstu pa so seznam še nekoliko razširili – na njem se je znašla tašča, ki je nadlegovala zeta.

Slika je simbolična.

72-letna Tržačanka je bila prijavljena zaradi vrste neprimernih vedenj. Upokojenka je 'na piko' vzela zeta, torej moža hčerke. Neprestano mu je grozila in ga nadlegovala, s tem pa 51-letnika pahnila v stanje obupa, paranoje in strahu. V poskusu, da bi se izognil neprestanemu zalezovanju, je celo spremenil svoje vsakodnevne navade.

Vražja tašča se je neprestano pojavljala v zetovem lokalu in ga 'obmetavala' z žaljivkami: "Kriminalec, bednik, ničvrednež!" Pred pričami ga je obtoževala obiskovanja nočnih klubov. Od zeta je zahtevala tudi, da prekine razmerje z njeno 47-letno hčerko.

Tržaško sodišče

Taščin bes naj bi vzklil zaradi nesporazumov, povezanih z vzgojo vnukov.

72-letnica se je spravila tudi nad lastno hčer. Vsakič, ko jo je srečala, jo je zasula z žaljivkami. Par se ni mogel več mirno sprehajati po mestu. Da ne bi srečevala razjarjene sorodnice, sta zakonca pričela ubirati druge poti, razmišljala sta celo o selitvi. Hči je zaradi nerazumne matere pričela jemati pomirjevala.

Zalezovanje je potrdilo več prič, ob eni priložnosti so bili o incidentu obveščeni tudi karabinjerji. S primerom pa se ukvarja tudi sodišče za mladoletne.

Deli novico:

Izolan |  07 .03. 2018 ob  00: 18
Drzava bi mogla uvest nov zakon glede tasc!
zapuščena |  06 .03. 2018 ob  17: 16
Zakaj se s primerom ukvarja sodišče za mladoletne, mi ni jasno.Tašča je ja krepko POLNOLETNA...
@robi |  05 .03. 2018 ob  17: 37
HAHAHAHAHAHAHAHA, sem razmišljal kako bi šjoro mahnil, pa si mi ti polepšal članek! :)))
Čarli |  05 .03. 2018 ob  17: 22
hmmm morda je tale tašča begunka ali emigrantka kaj ti Italjanke niso tko slabe tašče.
robi |  05 .03. 2018 ob  16: 58
moja tašča je pravi angel
srečen ti ,moja je še živa
Naj  |  05 .03. 2018 ob  16: 42
Jo pahne v morje ima 7 stopinj da malo oladi.....