VRATA NJENEGA STANOVANJA JE VRGEL S TEČAJEV: Nato je Koprčanko večkrat udaril

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 22 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 81 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Intervenirali so tudi zaradi kršitve javnega reda in miru, niso pa obravnavali ilegalnih migrantov.

Koprski policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja nasilništva, poškodovanja tuje stvari in kršitve nedotakljivosti stanovanja. Okoli polnoči je v Kopru prišel na dom prijaviteljice 27-letni moški, na silo vrgel vrata s tečajev, zatem pa jo je večkrat udaril. Odšel je še pred prihodom policistov na kraj. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvesti, so sporočili s PU Koper. 

Jezil se je na voznico, ki jo je sam prehitel čez polno črto

Včeraj popoldne pa je policiste poklicala voznica osebnega avtomobila in povedala, da jo je v Rižani preko polne črte prehitel črn BMW, zatem je začel zavirati, zato se je ustavila. Iz vozila je moški izstopil, se jezil nanjo, nato sedel nazaj v vozilo in odpeljal. Ustavljen je bil na Črnem Kalu. 34-letnega državljana Hrvaške so policisti oglobili, ker je prehiteval čez polno črto.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija