VRAČA SE AGRARIINA ŠPEŽA PREKO TELEFONA: Pokličete, naročite in odpeljete!

Koper

V spomladanskem času se je Agraria Koper prilagodila takratnim epidemiološkim razmeram s 'špežo preko telefona'. Gre za dodaten način poslovanja, ki se je med kupci zelo dobro obnesel tudi v času, ko so trgovine odprte. Zato pri Agrarii Koper od sobote, 10. oktobra, dalje spet lahko naročate vaš nakup po telefonu ali preko elektronske pošte in ga prevzamete pripravljenega.

Nakup poteka tako, da si najprej pripravite seznam artiklov. Za lažje naročanje poglejte tabelo na spletni strani http://www.kz-agraria.si/nakup-preko-telefona-novo/.

Seznam nato posredujte preko elektronske pošte naroci@kz-agraria.si ali jih pokličete na telefonsko številko 080 26 66. Elektronska pošta in telefonska številka sta aktivna od ponedeljka do sobote med 7.30 in 15.00.

Obvezno sporočite svoje kontaktne podatke: ime, priimek, telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi ter lokacijo prevzema (Koper ali Lucija).

Nakup bodo pri Agrarii pripravili v štirih delovnih urah. Ko bo pripravljen, vas pokličejo in sporočijo uro prevzema.

Minimalni znesek naročila je 20 evrov. Račun poravnate z gotovino ali kartico ob prevzemu, ki je možen samo v živilski trgovini v Luciji (Liminjanska cesta 96) in prodajnem centru v Kopru (Ulica 15. maja 17).

V primeru, da točno takega artikla kot ste ga naročili, ne bo na zalogi, vam z vašim soglasjem dajo drugi nadomestni artikel.

Vsi popusti vključno z zbiranjem točk na kartici zvestobe so pri tej storitvi izključeni.

Prav tako ni možno naročanje tobačnih izdelkov, časopisov, bonov in telefonskih kartic.

Za naročnike iz krajevnih skupnosti Gračišče in Gradin pri Agrarii ponujajo možnost dostave nakupa na dom. Naročila, ki jih bodo prejeli do 12. ure, bodo dostavljena še isti dan. Poklicati je potrebno v trgovino Brezovica na telefonsko številko 041 422 633 oziroma pisati na elektronski naslov brezovica@kz-agraria.si.