VOŽNJA "POD GASOM" SE NI DOBRO KONČALA: Opita voznica v Izoli trčila v ograjo

Kronika

Ob 22.54 je 42-letna voznica z osebnim avtomobilom v Izoli zapeljala v ograjo. Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,80 mg/l, sledi ji obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 74 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 185 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin in tri vlome. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 11 intervencij.

V Kopru na Dolinski so policisti ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,96 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Dekanih pa so ustavili 27-letno voznico osebnega avtomobila, ki ji je poteklo vozniško dovoljenje zaradi zdravstvenih razlogov. Vozilo so ji zasegli, sledi ji obdolžilni predlog.

V Ankaranu je nekdo državljanu Nemčije poskušal vlomiti v avtodom. Ker ga je lastnik zalotil pri dejanju, je osumljeni pobegnil.

V Pivki so policisti ob 22. uri zasegli kolo z motorjem mladoletniku, ki ni posedoval vozniškega dovoljenja, sledi mu obdolžilni predlog. Poleg tega sledi obdolžilni predlog tudi mladoletnemu sopotniku, ki ni nosil varnostne čelade.

V Kopru so zasegli osebni avto 28-letniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.28 so bili policisti obveščeni, da je zagorelo v pivškem podjetju z lesnimi proizvodi. Zagorelo naj bi v mlinu za les, pogorela pa sta dva večja mlina in silos. Policisti ogled kraja še opravljajo.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 16 ilegalnih migrantov: pri Sviščakih enega državljana Pakistana, pri Divači enega državljana Afganistana, pri Zazidu devet državljanov Afganistana, na Rakitovcu pa štiri državljane Iraka in enega državljana Sirije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija