VOZNICA V IZOLI ZAPELJALA V NASPROTNO SMER: Svojo napako spoznala šele, ko je srečala prvi avtomobil (FOTO)

Izola

V ponedeljek se je na družbenem omrežju Facebook pojavil posnetek avtomobila, ki je na krožišču v Izoli zgrešil izhod in zapeljal v nasprotno smer. Namesto, da bi se skozi predor Markovec zapeljal iz Izole proti Kopru, je zavil na cesto, ki vodi iz Kopra v Izolo.

Po pisanju očividcev je bila za volanom srebrne škode voznica. Svoje napake ni spoznala že takoj ob napačnem zavoju, ampak šele, ko ji je nasproti, iz smeri Kopra, pripeljal prvi avtomobil.

Voznica se je iz nevarnega položaja nato skušala rešiti z vzvratno vožnjo, a ker je bila že precej oddaljena od krožišča, ji je to povzročalo kar nekaj težav. Pri tem naj bi ji nato pomagal eden izmed voznikov, ki so ji pripeljali nasproti.

Incident se je k sreči končal brez posledic

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Posta |  23 .06. 2020 ob  09: 45
13
Srečen konec, vse dobro. Prava in najmanjša kazen, ki si jo zasluži so dodatne ure vzvratne vožnje in ponovno opravljanje vozniške. Nevarno in sramotno je namreč, da nekdo dobi izpit v roke, vzvratno pa ne zna vozit. Ne govorim samo za ta primer, še veliko takih je. Nekateri ne obvladajo vzvratne vožnje, nekateri parkiranja,... Glavno je da se usede v dober avto pa telefon v roke muzik na ful in pritisne na gas. Rešilec od zadaj pa naj kar tuli. To se dogaja.