VOLKSWAGNOVA NOVOST ŽE NA PRIMORSKIH CESTAH! Pri Porsche Koper je na voljo s številnimi ugodnostmi

Slovenija

Ste vedeli, da je Polo najbolj prepoznaven avto segmenta manjših mestnih avtomobilov? Nova generacija modela VW Polo je že na primorskih cestah! Z dovršenim in najbolj naprednim dizajnom ter naravnost inteligentnimi tehnologijami, ki so bile do zdaj na voljo le v prestižnih vozilih! O vseh novosti, ki jih prinaša nova generacija modela VW Polo 2022, smo se pogovarjali z vodjo prodaje Samom Verganom pri Porsche Koper. Novi Polo je pri Porsche Koper že ob začetku prodaje na voljo s številnimi ugodnostmi.

Izkoristite ugodnost v višini - 500 evrov* (VW bon za financiranje in zavarovanje)
Novi Polo Life 1.0 TSI s 95 KM je lahko z VW bonom pri Porsche Koper vaš že za 16.275 evrov*.

Dodatna ugodnost All 5 inclusive do 31. decembra 2021:
Do 31. decembra 2021 velja posebna ugodnost - ob naročilu novega Pola izkoristite tudi:

●        servisiranje do 5 evrov na mesec,

●        stroški obdelave financiranja samo 50 evrov in

●        VW Polo konfigurator - sestavite si svojega.

Želite več informacij o akcijski ponudbi? Pokličite Porsche Koper, z veseljem vam bodo pomagali! Vabljeni tudi v njihov VW salon, kjer si lahko najnovejše modele Volkswagen ogledate v živo in doživite prihodnost znamke Volkswagen.

Samo Vergan, vodja prodaje Volkswagen pri Porsche Koper nam je zaupal največje novosti nove generacije modela VW Polo.

"Novi Volkswagen Polo je res postavil nova merila v tem razredu. Menim, da bodo k odličnemu zanimanju kupcev pripomogle naslednje tehnologije: v celoti digitalizirana notranjost, napredna uporaba svetlobne tehnologije, še več prostora v notranjosti in prtljažniku, najsodobnejši bencinski motorji EVO in avtomatski 7-stopenjski DSG. Všečen je tudi zunanji dizajn, nove barve in pestra ponudba aluminijastih platišč." (1)

Katere pa so po vašem mnenju največje novosti pri zunanjosti?

"Povsem novi Volkswagen Polo predstavlja veliko sprememb pri zunanjosti, kar vsekakor pomeni, da bo sedaj še bolj zaželen med kupci. Celoten izgled je precej bolj eleganten in dinamičen. Poleg tega ima sedaj tudi popolnoma nov sprednji in zadnji odbijač, elegantne sprednje žaromete, serijsko v LED tehnologiji, za doplačilo pa so tudi v matrični LED tehnologiji. Tudi zadnje luči so povsem nove - sedaj so podobne tistim pri novem modelu Golf. Na sprednjem delu pa bo ob doplačilu na voljo tudi znamenit LED trak, ki se bo nadaljeval z LED dnevnimi lučmi."

Nam lahko zaupate, katere so nove tehnologije v notranjosti?

"Največja novost je, da bodo od sedaj naprej v vseh paketih opreme na voljo digitalni merilniki na velikem 10,25-palčnem zaslonu. Vozniki pa bodo navdušeni tudi nad novim volanom. Spremenili so tudi še nekatere ostale elemente v notranjosti, saj je sedaj veliko tipk kar na dotik. Novost je tudi ta, da sta spredaj sedaj dva vhoda USB tipa C, ob doplačilu pa je na voljo tudi brezžično polnjenje pametnih naprav."

"Močno izboljšan multimedijski sistem bo na voljo v povezavi s tremi različno velikimi zasloni, vstopni paket opreme bo na voljo z zaslonom velikim 6,5 palcev. 8,0 in 9,2-palčna zaslon bosta premogla več naprednih sistemov in razširjeno možnost povezljivosti, kjer bodo na voljo podatki o prometu. Brezžično bo mogoče uporabljati Android Auto oziroma Apple Carplay." (2)

Novi VW Polo 2021 - novosti v notranjosti:

●        digitalni merilniki,

●        nov multimedijski sistem,

●        brezžična povezava pametnih naprav in

●        nov volanski obroč.

Preverite tudi ostale Volkswagen novosti:

●        Volkswagen akcija do -1.000 evrov* prihranka le še 31. decembra 2021!

●        Volkswagen - preverite vsa vozila na zalogi!

●        Novi VW Taigo 2022 – začetek predprodaje

Obiščite Porsche Koper

Vabljeni v salon Porsche Koper, kjer vam bodo osebno predstavili vse novosti znamke in vam tudi odgovorili na vsa vprašanja.

Preverite tudi:

●        Volkswagen servis – najboljše za vaš Volkswagen

●        Menjava olja in filtra VW  - ugodna menjava olja in oljnega filtra

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

●        Damjan Gulič, tel.: +386 5 6116 534

●        Faruk Lević, tel.: +386 5 611 65 31

●        Marjan Rojc, tel.: +386 5 611 65 56

Preverite pogoje akcije

Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 500 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu/operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_2021, VW akcija ALL INCLUSIVE pod pogoji VWBONALLIN5_2021. Več na www.porscheleasing.si. **Višina prihranka je odvisna od modela. Ponudba velja do vključno 31. decembra 2021. Slike so simbolične.

Deli novico: