VOJSKA POSILJEVALCA V SVOJIH VRSTAH NI PREGANJALA: Naposled je posilil še svojo hči!

Kronika

Vojak Randall S. Hughes je najprej posilil ženo svojega kolega, po tem, ko ga vojska zaradi tega dejanja ni preganjala, pa še dve ženski, vključno z njegovo lastno takrat 16-letno hčerko. Naposled je bil le obsojen na 13 let zapora. 

Randall S. Hughes

Narednik Randall S. Hughes je od leta 2006 sklenil vrsto sporazumov o priznanju krivde, ki so mu v skladu s pogoji omogočili, da je skrival svoja kazniva dejanja. 30. marca je pred sodiščem v Fort Drumu v New Yorku priznal krivdo po osmih kazenskih obtožbah.

Več Hughesovih žrtev se je odpovedalo anonimnosti, vključno z njegovo hčerko, da bi obsodile vojsko, ker ni preprečila nadaljnjih napadov.

Ena izmed njegovih žrtev je bila Leah Ramirez, vse pa se je začelo, ko je njen mož, prav tako vojak, povabil Hughesa, svojega nadrejenega, na zabavo v njihov dom. Mož omenjene je bil do konca noči že precej pijan, zato ga je spravila v posteljo. Vsi so že odšli, ostala pa je sama s Hughesom, ko ji je ta predlagal seks. Zavrnila ga je, on pa jo je nato zgrabil, silil k njej in jo za lase odvlekel v hišo, kjer jo je posilil

Vojaški oddelek za kriminalistične preiskave se je obotavljal s preiskavo, šele po enem letu pa so ugotovili, da je njena zgodba verodostojna. Toda vojska Hughesa kljub temu ni hotela sodno preganjati, namesto tega je prejel le pisno opozorilo.

Leta 2017 je napadel ponovno, in sicer svoje takratno dekle, a se tudi takrat ni zgodilo nič.

Konec istega leta se je k njemu preselila takrat 14-letna hči Lesley Madsen, pri čemer ne ona ne njena mati Chayla Madsen nista vedeli za pretekle obtožbe. Sedaj 17-letna Lesley je dejala, da se je njen oče neprimerno vedel do nje in ji ponujal droge, ko pa so se preselili v New Jersey pa se je to še stopnjevalo.

Fotografiji sta simbolični.

Po poročanju Army Timesa ji je dal 25. marca lani zdravila za spanje in jo posilil.

Hughes je naposled priznal krivdo za dve posilstvi, dva spolna napada, eno spolno zlorabo otroka, nasilni napad, neprimeren ali žaljiv nespodoben jezik in za prešuštvo. Sledi mu 13 let zaporne kazni, poroča Daily Mail. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  13 .04. 2021 ob  15: 50
AMERIKA zabita do amena...odrezat genitalije posiljevalcu in pedofilu in to še lastno hčer...da sem njegova žena ga ni sodišča...bi prej jaz sodila..žena do sebe je še potrpela ma da na svojo hči lastni očejQuery11230276871077777761_1618321462510??ne rabimo tu sodišča res ne!!!!