VLOMILSKA SMOLA V SEČI: Ukraden televizor mu je "zdrsnil" iz rok

Kronika

Minuli petek ne neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Seči. V notranjosti je s stene vzel televizor in ga odnesel, vendar mu je po poti najverjetneje padel, saj je ostal na kraju razbit, storilec pa je s kraja pobegnil.

Fotografija je simbolična.

V eni od restavracij v Strunjanu so ženski ukradli torbico, v kateri je imela denarnico z gotovino in karticami, v Luciji pa so ukradli električni skiro. V Nožedu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pri tem je poškodoval kamero video-nadzornega sistema in orodje odvrgel. Pri ogledu je bilo ugotovoljeno, da je iz predala ukradel kovance.

V soboto je v Gabrovici pri Komnu je nekdo ukradel gorsko električno kolo, v Kopru so iz kleti bloka ukradli električni skiro, popoldan pa so varnostniki v eni od koprskih trgovin pri kraji zalotili 44-letnika. Osumljenca so do prihoda policistov zadržali, ti pa bodo 44-letnika kazensko ovadili.

V nedeljo pa je neznanec v Luciji vlomil v mobilno hišico, a si je nato premislil in od dejanja odstopil.

Pri Divači so policisti odkrili zapuščen osebni avtomobil VW Golf IV, italijanskih registrskih oznak. Po preverjanju je bilo ugotovljeno, da je bilo vozilo ukradeno v Italiji. Policisti informacije še zbirajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija