VLOMILCI NA OBALI VEDNO BOLJ DOMISELNI: Tarče vse od hladilnika do vrtca

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali štiri vlome in osem tatvin. Pri tem preseneča predvsem, kam vse se nepridipravi odločajo vlamljati. V Portorožu denimo so na plaži iz zaklenjenega hladilnika ukradli pijačo, ponoči pa je nekdo vlomil v enega izmed vrtcev v Kopru.

Poleg tega je v Kopru nekdo iz odprtega parkiranega avtomobila ukradel denarnico z dokumenti in denarjem. V Piranu pa so vlomili frizerki v salon in še v trgovino.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah sicer intervenirali v 70 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 159 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. Opravili pa so tudi šest intervencij zaradi kršitev javnega reda. Na območju PU Koper so obravnavali še 46 ilegalnih prehodov državne meje.

Ob 15.20 je 48-letni državljan Nemčije v Kopru z avtodomom zapeljal s parkirišča na cesto in pri tem trčil v bok 19-letnega voznika mopeda. Mopedist se je lažje poškodoval, povzročitelju pa so policisti izrekli globo.

Ob 2. uri ponoči so v Ankaranu ustavili 17-letnika z osebnim avtomobilom. Ker nima vozniškega dovoljenja, so vozilo zasegli, za mladoletnika pa bo podan obdolžilni predlog. Hitri postopek sledi tudi zoper lastnika vozila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija