VINAKOPER OSVEŽUJE POLETJE: "Tako HOT, da morajo na hladno!"

Koper

Pri Vinakoper to poletje zajemajo z velikim kozarcem, saj vstopajo v novo sezono s kar nekaj novostmi. Medtem ko primorsko sonce poskrbi za vroče dneve, je marketinški oddelek Vinakoper poskrbel za hladno osvežitev, ki pa je še kako vroča. Gre namreč za povsem osveženo podobo blagovne znamke penečih vin Capris, ki jo je zasnoval prestižni oblikovalski studio v Italiji.

Cilj strokovnjakov je bil jasen: pritegniti pozornost s privlačnim dizajnom in poskrbeti za svež videz, ki v vizualnem smislu podčrta tisto, kar se nahaja v embalaži. O svežini, ki se nahaja v steklenici, pa se vsekakor lahko prepričate sami in odločite, ali bodo penine Capris postale tudi vaša nova vroča osvežitev poletja, ki jo boste z veseljem dajali na hladno. Preverite vso ponudbo v njihovi spletni vinoteki.

To je bilo tudi vodilo za snovanje oglaševalske kampanje, ki s svojim drznim sporočilom skrbi za garantirano pozornost. "Tako HOT, da morajo na hladno!" je slogan, ki se ne nanaša le na hlajeno penino Capris v novi vroči preobleki, temveč prepušča vsakemu posamezniku možnost lastne interpretacije. Ravno zaradi te igrivosti in drznosti je sveža in zanimiva – kar pa je spet pomembno za njeno učinkovitost.

Kreativna zasnova je bila tako všečna, da so se na Vinakoper odločili tudi za izdelavo spota. Kajpada tudi v tem primeru s svežo produkcijsko hišo, svežim pristopom in svežo ekipo, ki je poskrbela za vroč izdelek, ki navdušuje in odraža osvežilen pristop, ki si ga penine Capris zaslužijo. Ste ga že opazili na njihovi družbenih omrežjih?

Sveže-vročih novic iz Vinakoper pa s tem še zdaleč ni konec. Ponovno bodo presenečali vso poletje, obljubljajo. Zato nikar ne zamudite – zanimivosti, novice in nepozabne zgodbe "by Vinakoper" spremljajte na FB in IG portalih, vedno pa ste dobrodošli tudi na druženju v Vinskem butiku Hiša refoška. Ta vam nudi bogat asortiman vrhunskih vin in istrskih dobrot, ki jih sproti dopolnjujejo z vsem, kar je novo, sveže in vroče.

Dobrodošli v vinskem butiku Hiše refoška, kjer vas pričakujejo od ponedeljka do petka med 8.30 in 19.00, ob sobotah pa od 8.00 do 13.00.


Minister za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"

Deli novico: