VINAKOPER ODPOVEDUJE TRADICIONALNO MARTINOVANJE: Na martinovo pa poklanja brezplačno testiranje

Koper

Tradicionalno martinovanje kleti Vinakoper, ki je na večdnevnem slavju mladega vina običajno združevalo več dogodkov, bodo letos zaradi slabe epidemiološke slike v državi odpovedali. Na martinovo bodo ljudem omogočili brezplačno testiranje.

"Tako zaposleni kot naši partnerji in kupci smo težko pričakovali letošnje martinovanje. Zastavili smo res izjemno, raznoliko dogajanje, a žal je tudi letos za martinovo epidemija narekovala našo odločitev. Zdravje naših zaposlenih, naših kupcev, naših partnerjev in nenazadnje vseh prebivalcev Slovenije je za nas na prvem mestu, zato smo se odločili, da martinovanje tudi letos odpovemo," je sporočil direktor Vinakoper Borut Fakin.

"Martinovo je za vse vinarje največji praznik in najraje bi ga seveda preživeli v dobri družbi prijateljev, partnerjev, vseh, ki so z nami ustvarili še eno bogato letino. Ker pa so varnost, zdravje in želja po čim hitrejši umiritvi razmer na prvem mestu, letos spodbujamo bolj intimne oblike praznovanja tega velikega praznika," pravi Fakin in dodaja, da bodo v ta namen del sredstev, ki so jih nameravali nameniti organizaciji martinovanja, namenili za brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi.

Brezplačno testiranje bo tako za zaposlene v kleti Vinakoper kot tudi za vse ostale obiskovalce na voljo na parkirišču pred Vinskim butikom Vinakoper prihodnji četrtek, 11. novembra, med 11. in 16. uro.

Tudi sicer bodo v Vinakoper za bogato martinovo doživetje poskrbeli s pestro ponudbo vrhunskih vin ter gurmanskih dobrot. Ponudba slednjih je v tem času še posebej obogatena, na voljo pa je tudi v priročnih kombinacijah z izbranimi vini. Odlično darilo in uvod v martinovo pogostitev v prijetnem domačem okolju, torej.

V koprski vinski kleti vas vabijo k obisku Vinskega butika Hiše refoška v Kopru ter prodajaln Vinakoper v Ljubljani in Ilirski Bistrici. Vsa ponudba pa je na voljo tudi na www.vinakoper.si.