VIKEND SPREMEMBE V IZOLI: Kje bodo zapore cest zaradi kolesarskega maratona?

Izola

Organizatorji Istrskega kolesarskega maratona sporočajo, da bodo 6. in 7. oktobra občasne popolne in delne zapore na trasi kronometra in vzdolž treh tras maratona. Od danes, od 16. ure, do nedelje do 20. ure, bodo zaprta parkirišča na enosmerni Gorkijevi ulici ob parkirišču Lonka.

V soboto, 6. oktobra, se obeta popolna zapora cest na relaciji Sončno nabrežje – Cankarjev drevored – križišče avtokamp – Ruda – obalna cesta do Žusterne in sicer, od 14.45 do 16.30.

V nedeljo, 7. oktobra, bo popolna zapora Sončnega nabrežja od Trga republike do Velikega trga, v času od 7.00 do 16.00. Delna zapora ceste bona Cankarjevem drevoredu iz smeri krožišča pri avtokampu Jadranka in iz smeri Drevored 1. maja, od Postonjske ulice naprej. Vožnja iz starega mestnega jedra Izole (z izjemo Velikega trga) bo ves čas delne zapore možna brez omejitev. V staro mestno jedro, na Cankarjev drevored in naprej pa bo vožnja možna po obvozu preko Bazoviške ulice.

Zapore bodo tudi v zaledju slovenske Istre. Podrobna opredelitev vseh zapor je predstavljena na spletni strani www.istrski-kolesarskimaraton.si/zapore-cest. "Udeležence v prometu prosimo za strpnost ter dosledno spoštovanje prometne signalizacije in odredb pristojnih služb za urejanje prometa, hkrati pa vse vabimo, da se pridružijo na prizorišču ali ob trasi maratona in spodbujajo udeležence kolesarje," so še sporočili organizatorji.

Deli novico:

Zdenkp |  06 .10. 2018 ob  13: 57
Nekateri izolani niso nokoli z nicemer zadovoljni . Obstaja resitev . Naj menjajo okolje .
Bepič |  05 .10. 2018 ob  19: 35
Vsi maratoni so bedne prireditve kjer posamezniki razkazujejo svoje dobrine da lshko tečejo on kolesarijo?! To da omejujejo življenje ostalih je neumno in butasto! Naj tečejo na bonifiki stadionu itd. Naj kolesarijo tako da ne motijo ostalih tako na veliko. To pa da v Izoli je center nedostopen pa sploh....vazno da nekdo pokasira
A.C.A.B. |  05 .10. 2018 ob  18: 49
Napovedane nevihte...jupi ;)
bubu |  05 .10. 2018 ob  15: 49
spet ne modo mogli ljudje v službe....,zdravniku na njive