VIDA MACURA MAGLICA: Koprčanka, ki je navdušila na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi! (FOTO, VIDEO)

Koper

Največji evropski sejem wellnessa v Riminiju je nedavno navdušil obiskovalce, še posebej pa je izstopala znana Koprčanka Vida Macura Maglica, licencirana kondicijska trenerka ter ustvarjalka inovativne aplikacije Extreme Training®. Njena izjemna predstavitev vaj na glavnem odru je pritegnila množico obiskovalcev, ki so komaj čakali, da se ji približajo in jo bolje spoznajo. Trenerka je s svojo karizmo in strokovnostjo ustvarila pravo čarovnijo na sejmu ter navdušila številne navzoče.

Vida je že večkrat dokazala svoje znanje in strokovnost. Pred kratkim je bila povabljena na odmeven sejem športa in zdravja v Dubaju, kjer je navdušila kot ena od desetih najboljših profesionalnih trenerjev na svetu. Njena priljubljenost je od takrat še narasla.

Tokrat je treninge vodila na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi, ki je potekal v Riminiju od 1. do 4. junija. Športni navdušenci so bili več kot vzhičeni nad njeno vadbo. Vida o svoji priljubljenosti pravi: "Mislim, da povabilom na sejme botruje uspešnost naše fitnes aplikacije Extreme Training®. Ko ženske, ki trenirajo z menoj preko aplikacije Extreme Training®, izvedo, da bom vodila trening v njihovi bližini, se sejma udeležijo in pridejo z menoj trenirati v živo. Enako bi storila jaz."

Licencirana trenerka je osvojila poznavalce fitnes programov in zdravega načina življenja s svojim znanjem, energijo, načinom vodenja treningov ter programi vadbe Extreme Training®. Njen uspeh izvira iz ljubezni in predanosti športu.

Aplikacija Extreme Training® je namenjena ženskam vseh starosti in življenjskih obdobij. Z vstopom v aplikacijo lahko vsaka posameznica preprosto odgovori na nekaj vprašanj in prejme pripravljen trening, ki je prilagojen njenim potrebam. Za začetek s programom Extreme Training® ni potrebna predhodna kondicijska pripravljenost.

Znana Koprčanka je delila svoje sporočilo o pomenu zdravega načina življenja: "Pomembno je, da usvojimo zdrav način življenja na prijazen način do samih sebe. Treniramo 2 do 3-krat na teden in nato se telo samo začne navajati na gibanje. Obenem vpeljemo bolj zdrave obroke v svoj vsakdan, kar nam omogoča živeti zdravo in fit življenje brez prevelikega odrekanja. Investiramo v svojo prihodnost, saj s tem izboljšamo svoje počutje, kostno gostoto, mišično maso in se bolje počutimo v svoji koži."

Aplikacija Extreme Training® je bila pravkar posodobljena z novim programom, Summer Challenge 2.0, ki je namenjen ohranjanju forme in lepo oblikovanemu telesu tik pred poletjem in med poletjem. Program je prilagojen visokim poletnim temperaturam, zato je intenzivnost nekoliko nižja, vendar še vedno sestavljen iz kardio vaj in vaj za moč.

Macura Maglica poudarja, da ne smemo zanemariti vadbe, saj sprehodi niso dovolj. Skrb zase in investiranje v lepo in boljšo prihodnost pomeni zmanjšanje bolečin v sklepih, pridobivanje samozavesti ter izboljšanje psihofizičnega počutja.

Pridružite se tudi vi in naložite aplikacijo Extreme Training® ter začnite trenirati skupaj z ženskami z vsega sveta!