VELIKODUŠNA DONACIJA GORENJSKE BANKE: 100.000 evrov za sanacijo OŠ Šmarje pri Kopru

Koper

"V teh zahtevnih trenutkih ostajamo odgovoren in zanesljiv partner svojim strankam, zaposlenim in lokalnim skupnostim. Posebno pozornost smo na pragu novega šolskega leta namenili podpori vzgoji in izobraževanju otrok, saj si želimo, da bi za splošno dobrobit otrok in družin lahko vrtci in šole čim prej nemoteno nadaljevali s svojimi programi," so v sporočilu za javnost navedli besede predsednika uprave banke Maria Henjaka.

Za donacijo se je banki zahvalil župan Mestne občine Koper Aleš Bržan. "V občini si prizadevamo, da bi kljub nedavnim dogodkom šolarkam in šolarjem iz Šmarij omogočili čim lepši začetek novega šolskega leta, šolo pa v najhitrejšem možnem času povrnili v stanje, ki bo omogočalo kakovostno izvajanje pouka in obšolskih dejavnosti," je dodal.

????V neurju poškodovano šolo bomo sanirali tudi s pomočjo donacije Gorenjska banka.???????? ????Pri sanaciji strehe Osnovne šole...

Objavil/a Aleš Bržan dne Sreda, 30. avgust 2023

Gorenjska banka je za vse svoje stranke, ki so utrpele škodo v vremenskih ujmah, sprejela ukrepe za oprostitev določenih stroškov vsakodnevnega bančnega poslovanja. Podporo so namenili tudi oškodovanim zaposlenim, ki so prejeli solidarnostno pomoč in možnost koriščenja izrednega plačanega dopusta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija