VELIKO MASTURBIRATE IN VAM IZPADAJO LASJE? Preverite, če obstaja povezava med plešavostjo in samozadovoljevanjem

Trendi

Kirurg za presaditev las je opozoril, da preveč samozadovoljevanja lahko povzroči izpadanje las. Vendar se to zgodi le v primeru, da res pretirano masturbirate. Dr. Umear Ahmad iz klinike za presaditev las je pojasnil, da čeprav vitamin, ki se nahaja v spermi, igra pomembno vlogo pri izpadanju las, bi moral moški nenehno masturbirati, da bi prišlo do opazne razlike. Če se samozadovoljujete non-stop, potem vaš problem niso lasje, piše WalesOnline.

Morali bi imeti precej resno pomanjkanje vitamina A, da bi vam lasje začeli opazno izpadati. Če vas skrbi raven vitamina A, dr. Ahmad priporoča uživanje zdrave hrane, bogate z vitamini in minerali. Pojasnil je tudi, da lahko jemljete določena prehranska dopolnila, ki pa niso potrebna, če jeste omenjena zdrava živila.

Dr. Umear Ahmad 

Povedal je, da obstajajo prehranska dopolnila, ki dejansko pomagajo.

"Če se zdravo in uravnoteženo prehranjujete, vam verjetno ni treba iti po tej poti. V primeru, da redno jeste hitro hrano, so prehranska dopolnila morda nekaj, kar morate vključiti v svoje prehranjevalne navade," je rekel dr. Ahmad.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  05 .06. 2022 ob  17: 39
Aaaaaa zato je toliko naših politikov plešastih. Vsi vemo kdo je glavni na čelu hahaha
Prognostik |  05 .06. 2022 ob  14: 04
To ste nam prišli povedat, da če masturbiram sem plešast?
td |  05 .06. 2022 ob  13: 46
Hmm, to bi pojasnilo zakaj imajo skoraj vsi duhovniki vključno s papeži ta problem. :-)