VEDNO TRENDOVSKI: Podkast bivšega predsednika Pahorja tolče rekorde

Slovenija

Borut Pahor je po koncu svojega predsednikovanja začel z vrsto novih dejavnosti – med drugim se preizkuša tudi kot voditelj podkasta. Pri tem tolče rekorde; če je prva epizoda presegla 100 tisoč ogledov, se je pred dnevi pohvalil s kar 275.726 poslušalci. Navdušen nad svojo novo vlogo voditelja pravi, da bi se bil pripravljen odreči Instagramu; a samo, če bi to od njega "zahteval novi delodajalec".

Če je včasih veljalo, da si ljudje želimo poslušati predvsem glasbo in čim manj govorjenja, pa razmah podkastov priča o nasprotnem. Dobra vsebina privabi široko občinstvo, ki si vzame tudi dlje časa za poslušanje zanimivih tematskih pogovorov. To kaže tudi velik odziv na Pahorjeve podkaste.

"Navdušeni boste. Sicer pa ste že. Zadnjo, 3. epizodo z Alenom Kobilico si vas je samo na metroplayu metropolitan.si ogledalo 275.726," se je pohvalil na svojem Facebook profilu.

Danes je bil uspešen in zelo zanimiv delovni dan. Posneli smo dve epizodi Podkasta navdiha - s slavnim vodjo zunanjega...

Posted by Borut Pahor on Sunday, May 21, 2023

Pahor svoje "podkaste navdiha" snema v zapuščeni industrijski stavbi v Mariboru; to sivo okolje omogoča, da se lažje osredotočimo na vsebino, ki želi biti optimistična in navdihujoča, sporočati veselje do življenja. Podkast si je izbral, ker želi biti v trendu z novostmi v medijih in v komunikaciji.

Čeprav žanje s svojimi podkasti velik uspeh, se Borut Pahor fotografijam s svojo podobo ni povsem odpovedal. To bi bil pripravljen storiti zgolj v določenem primeru: "Instagramu bi se odpovedal, če bi to zahteval novi delodajalec," sporoča svojim sledilcem bivši predsednik države.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija