VEČINA FLIRTA NA NAPAČNE NAČINE: To so najboljši nasveti, kako zapeljati drugo osebo

Trendi

S spogledovanjem pokažete spolno zanimanje za nekoga. Za uspeh je najpomembneje vedeti, kaj deluje pri zapeljevanju. V takih situacijah je najpomembnejše, kako komunicirate.

Pomembno je, da s spogledovanjem poudarjate svojo vrednost, pa tudi vrednost osebe, ki jo zapeljujete. Pri spogledovanju je najpomembnejše, da se obnašate naravno.

Če želite nekoga zapeljati, je bistvenega pomena spodbuditi seksualno napetost, spogledovanje pa je najboljši način za to. Seksualno napetost lahko opredelimo kot obstoj nerazrešene spolne vibracije v zraku. Če ne dosežete spolne napetosti, je verjetnost, da boste nekoga obnoreli, zelo majhna.

Spogledovanje krepi privlačnost in daje drugi osebi vedeti, da vas privlači, kar vam lahko pomaga doseči cilj. Ključ pa je v izzivu. S spogledovanjem pravzaprav izzivate osebo, ki vas privlači. Če jo privlači vaša spolna energija, je zelo verjetno, da se bo še naprej spogledovala.

Pri spogledovanju je ključno, kako komunicirate. Pomembno ni le to, kar govorite, ampak tudi način, kako to govorite. Važno je, da ste pozorni na govorico svojega telesa, ki mora drugi osebi posredovati sporočilo, da vam je všeč. Pomembno je ustvariti seksualno napetost na zabaven način.

Super trik za ustvarjanje te napetosti so vroče-hladne igre. Najprej prepričajte drugo osebo, da vam je všeč. Obsipajte jo s komplimenti in pozornostjo, da bo mislila, da ste nori nanjo, nato pa jo nekoliko ohladite. Z eno potezo jo prepričajte, da ste se ohladili. Na primer, ne odgovorite takoj na njeno sporočilo.

Takšne geste jo bodo zmedle in spodbudile, da se bo trudila za vas. Vendar ne pozabite, da je zaželeno, da ne pretiravate, ker bi jo to lahko popolnoma ohladilo. Koristno je, da z nezainteresiranostjo malce pikate, obenem pa je pomembno, da ste potem znova pozorni do te osebe.

Veliko ljudi namreč ne ve, kaj pravzaprav želijo in to je lahko velika prednost, če želite nekoga osvojiti. Več truda vložite v osebo, ki vam je všeč in jo zasipajte s pozornostjo, saj se bo na ta način povečala verjetnost, da se bo zaljubila v vas.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija