VEČERNA TRAGEDIJA NA AVTOCESTI: V trčenju dveh tovornjakov ena oseba izgubila življenje (FOTO)

Kronika

V četrtek ob 21.20 se je na pomurski avtocesti izven naselja Vučja vas v Občini Križevci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 48-letni voznik tovornega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

???? ????????????????????Č???? ???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????? ???? ????????.????????.???????????????? ????????:???????? ???? ????????????Ž???????????????? Ob 21.28 je na pomurski avtocesti v bližini naselja Vučja...

Posted by PGD Murska Sobota on Thursday, November 24, 2022

Nesreča se je zgodila, ko je 48-letni voznik tovornega vozila vozil iz smeri Murske Sobote proti Mariboru. Ko je pripeljal izven naselja Vučja vas, je trčil v zadnji del priklopnika, ki ga je vozil 54-letni voznik. Zaradi hudih poškodb je 48-letni voznik na kraju nesreče umrl. Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Gasilci PGD Murska Sobota in PGD Ljutomer so s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, sanirali mesto nesreče in pomagali reševalcem ter službi DARS.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija