VEČ UDARCEV V OBRAZ, ZA KONEC PA ŠE BRCA V GLAVO: Tako je učiteljica brutalno pretepla dijakinjo (VIDEO)

Svet

Nadomestna učiteljica, ki je poučevala na srednji šoli v mestu Kyle v Teksasu, je bila odpuščena in obtožena napada na učenko, potem ko je po spletu zaokrožil videoposnetek, na katerem brutalno pretepe dijakinjo.

Fotografija je simbolična.

Incident so posneli učenci, ki so se v petek popoldne nahajali v učilnici. Dijakinja je sicer zamahnila prva, a se je nato učiteljica nadnjo krepko znesla. Po pretepu so mladoletnico odpeljali na opazovanje v bolnišnico, piše Insider.

Na podlagi razgovorov s prisotnimi učenci in po ogledu videoposnetkov je policija aretirala 32-letno nadomestno učiteljico Tiffani Shadell Lankford in jo obtožila fizičnega napada. Učiteljica je bila tudi odpuščena s srednje šole Lehman, na kateri je začasno poučevala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  10 .11. 2019 ob  23: 10
-2
Ko pade krava v jarek, jo reši lahko samo dobro odmerjen bič pastirja...sama se ne bi nikoli ven spravila iz jarka...vsi bi mu ploskali pogumu kravi tudi...vsi bi vsem bili hvaležni.............v tem šolskem primeru pa se še bolj sovražijo...To je slabo...
Eho |  10 .11. 2019 ob  23: 07
Učiteljica je kot zgleda podoživljala svojo mladost ko je še tudi sama sedela med šolskimi klopmi...Sier so kar se mene tiče batine pač vsekakor lahko tudi koristne v tem primeru pa zagotovo ne...