VEČ KOT GROZLJIVO: Sredi Slovenije psički prerezal vrat, dekle pa se je z dejanjem še hvalilo!? (FOTO)

Slovenija

Po družbenem omrežju Facebook so zaokrožile grozljive fotografije psa, ki je več kot očitno umrl nasilne smrti. Društvo Srce za bulle je primer raziskalo in ugotovilo srhljive podrobnosti. Psičko naj bi zaklal lastnik sam, njegova krutost pa je navdušila njegovo dekle. 

Odvrženo pasje truplo je v Trbovljah našla skupina deklet, grozljive fotografije pa so hitro zaokrožile po družbenem omrežju Facebook. Kmalu se je tako tudi razkrilo, kaj naj bi se s psičko zgodilo in kdo je krivec.

Po pisanju Simona Mihoriča iz društva Srce za bulle, ki je pirmer raziskalo, naj bi psičko Pino pasme pitbull ubil njen lastnik. Njegovo dekle naj bi se naokoli hvalilo, da je psički prerezal vrat in jo odvrgel.

Po najdbi Pine, pa sta partnerja obrnila ploščo in predstavila povsem drugačno zgodbo. Psička naj bi jima v torek pobegnila, onadva pa naj bi jo vneto iskala, kar je Mihorič označil za laž.

Psičke naj bi se hotela znebiti, ker je imela težave s kožo in bolhe. Namesto, da bi jo lastnik pozdravil, pa jo je ubil na zverinski način – dvakrat ji je prerezal vrat, o čemer pričajo nazorne fotografije.

Kot še piše Mihorič, psička ni umrla takoj, ampak se je, po krvavi sledi sodeč, poskušala odplaziti po gozdni poti. Na bližnjem drevesu je bil obešen povodec.

V društvu Srce za bulle pravijo, da imajo priče, ki so slišale fantovo dekle, kako se hvali z ubojem psa, ter priče, katerim je psičkin lastnik grozil, naj o tem molčijo.

Na Policijski upravi Ljubljana so za portal 24 ur pojasnili, da zadevo preiskujejo trboveljski policisti, ki zbirajo informacije o najdenem truplu ter o domnevnem storilcu. Kazenski zakonik za mučenje živali predvideva denarno kazen ali zapor do dveh let.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kristjan |  16 .12. 2019 ob  15: 10
Vsa čast g.Simon. drugi pa malo bentimo za tipkovnico..in govno od govna bo dobil max. pogojno, če ima veze - nič. In čez pol leta bo imel drugega psa, ki bo končal enako. Kdo ga/ju bo ustavil? In podobne izmecke.
Koper |  16 .12. 2019 ob  05: 56
Vse več je bolanih ljudi,ki se kruto znašajo nad nemočnimi živalmi.Veterinarski inšpektorji bi morali neprestano izvajati kontrole pri lastnikih živali.V mestih ponavadi teh težav ni,saj imajo lastniki živali,kužke za hišne ljubljenčke in kot družinske člane.Na vaseh je zgodba drugačna.Tam je vedno veljalo da pes čuva hišo in so še dandanes na verigah.Hišo naj si čuva gospodar če ima jaj,... V mestih bi morali izvajati kontrole pri lastnikih živali ki so narkomani.
To pa mislim da niti ni tak problem,ker te ljudi prepoznaš na 100 km,če si vsaj malo pameten.
Tega ki je bil sposoben nečesa takega bi bilo potrebno tako udariti po žepu,da še 10 let ne pride k sebi.
Tiramola  |  15 .12. 2019 ob  19: 05
14
Psička ima tudi ime.
Morilca pa ne.
Novinar napiši imena!