VEČ KLICEV NA POMOČ ZARADI NASILJA: V Piranu nekdanjo partnerko poskušal s fizično silo izvleči iz vozila

Kronika

V torek je na piransko policijski postajo 40-letna ženska doma iz Pirana podala prijavo zoper 43-letnega nekdanjega partnerja, ker je zjutraj, ko je zapuščala svoje stanovanje pristopil do nje, nanjo kričal, ko je odšla do vozila in se vanj usedla, pa je pristopil do nje in jo s fizično silo poskušal izvleči iz vozila. Ker je dogajanje opazovala soseda, je z dejanjem prenehal in odšel s kraja. Policisti so v letošnjem letu proti 43-letniku že podali kazensko ovadbo zaradi zalezovanja, za dogajanje 26. aprila pa so mu izdali plačilni nalog in izrekli ukrep prepovedi približevanja bivši partnerici.

Fotografija je simbolična. 

V torek zvečer so policisti posredovali v stanovanju v Kopru, kjer se je 46-letni moški doma iz okolice Ankarana nahajal pri svoji punci, nanjo vpil in jo žalil. Ob prihodu policistov na kraj se ni hotel umiriti in je s kršitvijo nadaljeval, zato so policisti zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti pa bodo kazensko ovadili tudi 56-letnega moškega doma iz okolice Postojne zaradi nasilja v družini, saj je bil v času od leta 2015 do prijave fizično, psihično in ekonomsko nasilen do svoje 77-letne mame. Policisti so sinu izrekli tudi prepoved približevanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija