VČERAJ NOVA OKUŽBA LE NA PRIMORSKEM: Na intenzivnih oddelkih samo še sedem bolnikov (INFOGRAFIKA)

Slovenija

V sredo so ob 984 testiranjih potrdili en primer okužbe z novim koronavirusom, tako da je skupno število do zdaj potrjenih okužb v Sloveniji naraslo na 1464. Zaradi covida-19 ni umrl nihče, skupno število smrtnih žrtev tako ostaja 103. V bolnišnici se je zdravilo 32 bolnikov s covidom-19, sedem jih je potrebovalo intenzivno nego.

Število hospitaliziranih oseb v bolnišnicah se je tako v primerjavi s torkom zmanjšalo za šest, število bolnikov na intenzivni negi pa se je zmanjšalo za dve osebi. Sedem bolnikov s covidom-19 pa so izpustili iz bolnišnične oskrbe, piše na spletni strani vlade.

V sredo nova okužba le v Ajdovščini

V sredo do konca dneva so novo okužbo z virusom sars-cov-2 med slovenskimi občinami potrdili le v Ajdovščini. Tam so doslej tako skupaj zabeležili tri okužbe. Občin, kjer so doslej potrdili od eno do največ tri okužbe, je skupaj 79. Brez potrjeno okuženih pa je 58 od skupaj 212 občin.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  14 .05. 2020 ob  13: 31
TO je že drugič od začetka rahljanja ukrepov, ko statistke se ne skladajo. Prvič je to bilo v soboto, ko so v slovenskih medijih pisali ,da je 0 okužb, v tujih statistikah pa 1.

Po tujih statistikah, sta včeraj bila 2 primera v sloveninji. KDO LAŽE? ČUDNO , DA LIH ZDAJ KO SE VSE ODPIRA , STATISTIKE V SLO KAŽEJO MANJ OBOLELIH KOT STATISTIKE IZ DRUGIH VIROV?

worldometers.info/coronavirus/country/slovenia/