VČERAJ NA MARKOVCU: Kombi brez voznika trčil v avtobusno postajo (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 10.27 je 36-letnik na Markovcu nepravilno zavaroval kombinirano vozilo, ki se je zaradi tega začelo premikati in trčilo v stekleno avtobusno postajališče. V nesreči ni bil poškodovan nihče, nastala pa je materialna škoda. Poicisti so vozniku izdali plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V zadnjih 24 urah so policisti Policijske uprave Koper intervenirali v 53 nujnih primerih in na telefonfko številko 113 prejeli skupno 245 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete pa so obravnavali požar, unovčitev ponarejenega denarja in odkrili ukraden skuter. V enem primeru so intervenirali tudi zaradi kršitve javnega reda in miru

Policisti so ob 9. uri  našli v enem od oljčnikov na območju Škocjana ukraden skuter, ki je bil izmaknjen 26. oktobra v Boninih. Opravili so pregled, storilec pa bo kazensko ovaden.

V Ankaranu je prišlo včeraj ob 11.45 na Razgledni poti do požara v stanovanju. Pogasili so ga gasilci GB Koper in PGD Hrvatini. Na kraju prizorišča so policisti opravili ogled, z zbiranjem obvestil pa nadaljujejo.

V popoldanskem času so policisti v Kopru 26-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Uveden bo hitri postopek z odločbo. V eni izmed trgovin v Kopru pa so pri štetju dnevnega izkupička odkrili ponarejen bankovec za 20 evrov. Bankovec so policisti zasegli, zoper unovčitelja pa sledi kazenska ovadba. 

Ilegalne migracije

V zadnjih 24 urah so na območju PU Koper obravnavali 14 oseb, ki so nedovoljeno vstopile na območje Slovenije. Italijanski varnotsni organi so vrnili 11 oseb. Od obravnavanih so štiri zaprosile za mednarodno zaščito, drugi pa bodo po zaključenih postopkih vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Po policijskih enotah je PP Koper obravnavala sedem pribežnikov, PPIU Koper štiri, PP Ilirska Bistrica pa tri. Šest pribežnikov je bilo državljanov Eritreje, pet državljanov Pakistana, dva državljana Turčije in eden državljan Sirije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija