NA PRIMORSKEM V ENEM DNEVU UKRADLI ZA DOBRIH 3000 EVROV PARFUMOV: Nekdo iz gostilne izmaknil nepričakovan predmet

Kronika

Iz ene od trgovin v Portorožu je nekdo ukradel večje število parfumov, vrednih 2020 evrov. Policisti zadevo intenzivno preiskujejo, osumljenemu sledi kazenska ovadba. V Postojni pa je nekdo iz trgovine ukradel 15 moških parfumov, v skupni vrednosti 1057 evrov. Parfume si je stlačil za jakno. Prodajalno je nato zapustil mimo blagajne, pri tem pa se je na vratih sprožil senzor za alarm. Blagajničarka je stekla za njim, vendar je moški zbežal, pobral ga je voznik osebnega avtomobila znamke Citroen xsara picasso, zlate barve. Policisti zadevo intenzivno preiskujejo.

Fotografije so simbolične. 

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 119 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini ter dve drzni tatvini, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije.

V Sežani je nekdo vlomil v klet in ukradel električni skiro znamke Yonos, bele barve, vreden 150 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v poslovni prostor in poskušal vlomiti v sef, vendar mu to ni uspelo. Od dejanja je odstopil, policisti pa zbirajo informacije o storilcu. V Kopru so vlomili tudi v gostilno, iz katere so ukradli denar in alkoholne pijače ter zračno puško.

Ponoči je na Pobočni ulici v Kopru nekdo ukradel moped Piaggio ZIP, rdeče barve, registrskih tablic KP3D-D9.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  02 .12. 2021 ob  13: 56
@MANOFSTEEL, ZBUDI SE! kOMUNIST TI VLADA IN VODI KLERODOMOBRANSKO STRANKO!
ManofSteel |  02 .12. 2021 ob  13: 48
-4
To je plod 20 letne leve komunistične politike z skorumpiranim sodstvom, tožilstvom in tudi policije!