VAS ZANIMAJO VAŠE ZAPOSLITVENE MOŽNOSTI? Z delodajalci boste lahko poklepetali kar iz udobja vašega doma

Koper

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem študente in diplomante tudi letos vabi na karierni dan, ki bo potekal v četrtek, 27. maja, med 13. in 15. uro. Udeležili se ga boste lahko kar iz udobja vašega doma in na njem prisostvovali virtualno prek platforme Zoom.

Na virtualnem kariernem dnevu si boste lahko s sodelujočimi izmenjali informacije, spoznali različne delodajalce, izvedeli njihove zahteve in potrebe ter imeli možnost skupinskega razgovora.

Karierni dan se bo ob 13. uri pričel s sprejemom in pozdravom s strani izr. prof. dr. Dejan Hozjan. Sledila bo predstavitev Kariernega centra UP in študijskih magistrskih smeri UP PEF (Inkluzivna pedagogika, Izobraževanje odraslih in razvoj kariere, Zgodnje učenje, Razredni pouk, Socialna pedagogika).

V nadaljevanju se bodo predstavili delodajalci, in sicer Vrtec Koper, Osnovna šola Anton Ukmar, Koper, Osnovna šola Helene Puhar, Kranj, GEPŠ Piran-Dijaški dom, akvarij Piran, Center za usposabljanje Elvira Vatovec Strunjan, Ljudska univerza Koper, Ljudska univerza Sežana, Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza, Center Korak za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo, Kranj, Tobačna grosist d.o.o. - kadrovska služba ter Adecco.

Na tej hiperpovezavi se lahko prijavite na dogodek in izberete enega delodajalca, s katerim bi želeli imeti skupinski razgovor.

Karierni dan se bo zaključil ob 15. uri.

Za več informacij o samem dogodku pa lahko kontaktirate CVŽU UP PEF na naslovu cvzu@pef.upr.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija